Ervaringen januari t/m juni 2016 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van januari t/m juni 2016.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Bedankt voor de super snelle service, visumland is echt een topper ze maken het dubbel en dwars waard wat ze op de site zeggen en de prijs is ook top .dus mensen gewoon hier je visum aanvragen. Johan - 30 juni 2016

Supersnel en goed geregeld. Een aanrader! Lieke - 28 juni 2016

Heel duidelijk, goed in te vullen en wat een verschil in prijzen! Blij dat ik voor jullie heb gekozen en heel snelle aktie! Binnen 24 uur. Perfect!!! Ali - 27 juni 2016

Goede service en vlotte afhandeling! Het formulier is ook makkelijker in te vullen dan op de website van esta. John - 26 juni 2016

Bedankt voor jullie goeie en snelle service. Ik had de visums zeer snel in de mailbox. Bovendien had ik de gegevens op onze id's wel 2 keer gecontroleerd. Maar dankzij jullie toch een foutje gevonden in de id gegevens van mijn dochter. Bedankt VISUMLAND !! Tot volgend jaar... Mark - 16 juni 2016

Ik ben heel tevreden over mijn esta aanvragen via visumland. Ik zag er best tegen op een heel gedoe weer denk je dan, maar het valt me erg mee en je hebt je esta snel in huis. Echt top! Ik had eerst die van mijn man (Wim) aan gevraagd om te kijken hoe het allemaal werkt en of ik de esta wel echt krijg, maar het is allemaal zo super verlopen dus vanavond of morgen ga ik er weer even voor zitten om er nog drie aan te vragen. Wim en Fransisca - 15 juni 2016

Vlotte service, veel makkelijker en sneller dan via Homeland. De paar extra euro meer dan waard! Melissa - 10 juni 2016

Beste mensen van Visumland, Ik wil jullie hierbij bedanken voor de snelle en professionele service voor de visa voor TR. Goedkoop, snel en gemakkelijk geregeld.. Ik heb jullie site onder mijn favorieten bewaard en zal de volgende keer weer via jullie mijn visa regelen. Veli - 7 juni 2016

Wat een snelheid! Echt top! Super bedankt :-). Jessica - 7 juni 2016

Wat een fijne snelle service! Hartstikke bedankt. Ik ga jullie liken op facebook. Kelly - 7 juni 2016

Echt top service dit! Super snel geholpen en een duidelijke makkelijke site! Ik ga zeker weer onze visums hier kopen in het vervolg! Laura - 7 juni 2016

Weer bedankt voor de snelle service. Paul - 5 juni 2016

Ik ben zeer tevreden, snelle service en betrouwbaar! Walid - 4 juni 2016

Beste medewerkers van Visumland. Ik heb voor het eerst een aanvraag gedaan voor een ESTA en de ervaring is echt super. Het invullen is echt heel makkelijk en je ontvangt je ESTA razendsnel retour. Enorm bedankt voor de snelle service. Alex - 3 juni 2016

Wat ging dat ongelooflijk snel en vriendelijk. Mijn fouten in de aanvraag waren snel verholpen. En de toestemmng was binnen no time binnen. Ook voor andere landen ben je een aanrader. Top. Fam van Es - 2 juni 2016

Wat een geweldige service, binnen 3 uur had ik mijn visum binnen. Volgende keer vraag ik zeker mijn visum weer bij visumland aan. Elly - 2 juni 2016

Zeer vlotte afhandeling, duidelijke vraagstelling en niet geheel onbelangrijk, veel goedkoper dan andere Esta bureaus. Helen - 2 juni 2016

Super bedankt voor de snelle en goede service! Binnen 5 minuten alles geregeld. Ricardo - 1 juni 2016

Wat een geweldige service is dit! Ben er zo ontzettend blij mee dat het zo gemakkelijk en zo super snel geregeld is! Geen gedoe met creditcard gewoon simpel via ideal betaald. Top service en zeker een aanrader! Patricia - 30 mei 2016

Op zondag 29 mei 2016 onze visum aangevraagd. Dezelfde dag al binnen op ons mailadres. Een dikke 10 en alle lof voor VISUMLAND. Voortaan ons adres voor een visum. Bedankt. Marco - 29 mei 2016

Zeer tevreden en snel. Nog maar net amper onze visum aangevraagd voor Turkije en nu al binnen, dezelfde dag. En absoluut betaalbaar. Ik raad een ieder die een visum nodig is, hier te bestellen. Dan ben je altijd zeker! Bedankt voor de snelle service. Suzanne - 26 mei 2016

Van ons een dikke pluim voor visumland. Vorig jaar voor het eerst gebruik van gemaakt voor visums turkije en nu voor de esta formulieren VS. Beide zeer tevreden over. Heel snel alles rond. Had zelf een tikfout gemaakt waar jullie direct op reageerde zodat het gelijk hersteld kon worden. Zeer goede service. Mijn formulieren vraag ik alleen nog aan bij visumland, en de kosten zijn super. Ik beveel visumland iedereen aan. Kevin - 24 mei 2016

Hartelijk dank voor de snelle service, zelfde dag een goedgekeurd Esta ontvangen! Kevin - 24 mei 2016

Zeer goede ervaring alles is overzichtelijk en goed in te vullen ook via m'n mobiel. En blij dat jullie ook de optie hebben om iDEAL te kunnen betalen. Zeker aan te raden jullie site aan familie en vrienden. Nathalie - 23 mei 2016

Duidelijke website in het Nederlands. Dezelfde dag de Esta via mail in ons bezit. Kan dit aan een ieder aanbevelen. Super! Dolf - 17 mei 2016

Super snel geregeld. En ook nog goedkoper dan de andere aanbieders. Gezinus - 17 mei 2016

Heel erg bedankt voor de snelle service en met name de correctie die gemaakt is mbt documentnummer. Heel erg attent !! Dezelfde dag alles geregeld en uitgeprint in ons bezit. Top !! Peter en Anita - 15 mei 2016

Prima verlopen ik had wat fout gedaan. En ik ben vriendelijk en goed geholpen. En het is snel geregeld compliment Anton - 13 mei 2016

Super snel geregeld! Goede controle van mijn aanvraag, want ik had foutief datum doorgegeven. Farida en Samir - 12 mei 2016

Hartelijk dank voor de goede service ,kreeg een mail dat er een foutje in de aanvraag zat, nadat die gewijzigd waren kreeg ik dezelfde dag de papieren toegestuurd. Prima geregeld. Loes - 8 mei 2016

Bij deze wil ik u bedanken voor de goede en snelle service , zelfs een foutje van mij heeft u verbeterd dat noem ik een goede service. Albertus - 5 mei 2016

Mijn ervaring met Visumland is zeer goed. Niet alleen de prijs is goed, het is betrouwbaar en zeer snel. De volgende aanvraag zou ik weer bij Visumland doen. Reda - 1 mei 2016

Hartelijk bedankt voor super snelle service, zo snel had ik niet verwacht, ik ben zeer tevreden met diensten en service van Visumland en zal ik zeker volgende keer weer bij Visumland terug komen en door mijn tevredenheid en zeker lage prijs en snelle afhandeling raad ik Visumland aan iedereen aan! Mohsen - 30 april 2016

Afhandeling zeer snel! Volgende keer gaan wij zeker weer gebruikmaken van Visumland! Echt een aanrader!! Sandra - 28 april 2016

Waanzinnig, wat een fijne service!! We zaten behoorlijk te stressen om een last minute ESTA aanvraag, maar visumland.nl heeft ons snel en adequaat geholpen. Vi-Hau - 26 april 2016

U hebt er voor gezorgd dat onze beide ESTA aanvragen pico bello zijn voorbereid. Dezelfde dag kregen we de goedkeuring al binnen. Compliment! Eltjo - 25 april 2016

Bedankt voor je aanpassing! super! we twijfelde zelf wel en dachten dat het een o was Nogmaals dank. En wat betreft de site is helemaal vriendelijk en vlot te doen en voor de juiste prijs. Ik heb ook nog op andere gekeken maar duurder of ingewikkeld! Fred - 25 april 2016

Hartelijk dank voor de snelle service echt top zeer tevreden en ga het zeker aan andere doorgeven. Farid - 22 april 2016

Wij hebben al eerder visa bij Visumland aangevraagd, maar zo snel als vandaag heb ik de visa nog nooit binnen gekregen. Helemaal top!! Ga zeker weer reclame maken. Peter - 20 april 2016

Net als vorig jaar zijn wij uiterst tevreden over de goede service, de gebruiksvriendelijke website en de zeer snelle levering van e-visa. Daarnaast behoren jullie ook nog tot de goedkoopste! Volgend jaar weer gewoon bij jullie een e-visum aanvragen (als we naar Turkije gaan). En...Wij zullen jullie zeker aanbevelen!! Frank - 20 april 2016

Onvoorstelbaar snel hadden wij onze visa in de mail, dankjewel. Willy - 19 april 2016

Top, wat een service!! Ik ga de site zeker aanbevelen bij anderen. Bedankt voor de snelle service. Nancy - 19 april 2016

Zoals bij eerdere aanvragen ging het weer super snel en makkelijk.... bedankt en tot de volgende keer !!! Hans - 18 april 2016

Goede, snelle service! Carla - 14 april 2016

Ik probeerde een ESTA op een andere pagina aan te vragen, dat lukte mij niet. Ik vond die site onduidelijk en gebruiksonvriendelijk. Ik ben niet bepaald dom, maar zelfs met hulp van een ook niet bepaald domme vriend kwam ik er niet uit... Ik kon ook niemand mailen of bellen bij problemen. Uiterst frustrerend. Via Visumland was het zo gedaan, een heldere en duidelijke website met de mogelijkheid om vragen te stellen per mail of telefoon. Mariel - 13 april 2016

Goede prijs, zeer snelle en goede service, kortom prima geregeld! Kevin - 13 april 2016

Harstikke bedankt voor alle gedane moeite. U bent erg behulpzaam en erg oplettend. Hierdoor kon ik gegevens achteraf nog doorgeven. De formulieren zijn op dezelfde dag per mail ontvangen. Mijn dank hiervoor en zal u zeker aanraden! Jayden - 12 april 2016

Zeer tevreden over visum land. Was snel geregeld en ook nog goede service. Het zelf een foutje gemaakt een o voor een 0 neergezet,zij hebben meteen aangepast. Bedankt. Jan - 9 april 2016

Hartelijk bedankt, het was supersnel geregeld! Tineke - 8 april 2016

Top! Snel reactie van jullie gekregen (laat op de avond nog) en fijn dat er betaald kon worden via ideal. Kan het iedereen aanbevelen. Freek - 7 april 2016

Super snelle service en ze denken ook nog mee een aanrader 👍. Carola - 6 april 2016

Bedankt voor het aanpassen en snelle service! Ik zal jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen! Dank. Marije - 5 april 2016

Voor de 3e keer nu onze visa aangevraagd bij Visumland.nl. Wij kunnen iedereen aanraden die naar Turkije afreizen om dit hier te doen. Prijstechnisch maar ook supersnel, geweldig. Piet - 1 april 2016

Super bedankt voor de snelle afhandeling van de visums en de alertheid vd geldigheid van de id-kaarten van mijn dochters☺️ Het is mij helemaal ontschoten, dat deze Idd maar 5 jaar geldig zijn. Ontzettend bedankt. Nathalie - 30 maart 2016

Echt super snel!! Vandaag aangevraagd en nu al binnen! This is the real deal.. New York, here we come!! :-). Ellen - 28 maart 2016

Hartelijk bedankt voor uw hulp en snelle reactie. Zonder u zou het heel moeilijk worden. Heel veel succes in de toekomst. Hasija - 28 maart 2016

Ontzettend bedankt voor de snelle en accurate service met betrekking tot onze Esta aanvragen voor onze VS trip. Dezelfde dag vier stuks binnen, top. Astrid - 25 maart 2016

Goed geholpen. Vraag altijd mijn visum aan bij visumland, zou het iedereen aanraden. Een goede service. Polly - 24 maart 2016

Mijn ervaring met Visumland is zeer positief. De gehele behandeling verliep uitermate voorspoedig. Zelfs een aanpassing in mijn aanvraag werd zelfstandig uitgevoerd, geweldig. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Visumland. De kosten zijn, in vergelijking met veel andere sites, laag te noemen. Margrietha - 23 maart 2016

Wat een super snelle service om zo snel al mijn aangevraagde Visum te mogen ontvangen. En een hele klantvriendelijke site waar je met alle gemak van de wereld zo je visum regelt. Ook makkelijk met iDeal te betalen, niets geen gedoe met creditcards. Super!!! Anita - 23 maart 2016

Bij Visumland een esta visum aangevraagd. Super snel en goed geregeld. Fantastisch! Tilleke - 23 maart 2016

Bedankt voor uw geweldige dienstverlening. Paulus - 21 maart 2016

Superbedankt! Ook op zaterdag had ik mijn esta supersnel binnen! Gideon - 19 maart 2016

Heel erg bedankt! Echt heel snel alles binnen gekregen. Super! Prima service van Visumland. Colin - 17 maart 2016

Hartelijk dank voor deze supersnelle actie! Top! Karin - 9 maart 2016

Ik bestel al een paar jaar bij jullie het visum, dit bevalt mij goed en een goeie service. Ria - 4 maart 2016

Ik had problemen op een andere site met de aanvraag waar mijn achternaam maar niet geaccepteerd werd maar ik ben nu snel en goed geholpen! Hilde - 4 maart 2016

Super bedankt voor de snelle service en makkelijk dat je met Ideal kan betalen ? De vakantie voorpret kan beginnen. Mariska - 4 maart 2016

Bedankt voor de snelle service! Snel antwoord op mijn mail en dezelfde dag mijn visum! Gemak, handig en professioneel, natuurlijk direct geretweet naar al mijn volgers :-). Peter - 2 maart 2016

Snel, daadkrachtig en correct geholpen door Visumland bij een ESTA aanvraag voor de US. En dat op een zaterdagavond! Veel dank. Els - 27 februari 2016

Prima duidelijke site. Supersnel alles binnen. Was een klein foutje gemaakt, maar bij melding hierover is dit direct en correct gehandeld. Een aanrader. Esther - 23 februari 2016

Heel erg bedankt Visumland, mijn ESTA aanvraag is dezelfde dag al goedgekeurd en per mail opgestuurd, super snelle service en je kon alle vragen gewoon in het Nederlands invullen. Yael - 22 februari 2016

Voor de tweede keer visa besteld bij visumland. Goede informatie ook over de kosten en goedkoper dan de meeste andere. Uitstekende afhandeling. Wilhelm - 18 februari 2016

Superservice! Ik had zelf een foutje gemaakt (vrouw ipv man;) en werd gelijk gemaild. Erg handig en aan te raden dus! Redmar - 18 februari 2016

Supersnelle service! Duidelijke site en een goede prijs. En ideaal dat je met Ideal kunt betalen. Robert - 14 februari 2016

Super snel in orde gemaakt. Dank en een fijn weekend! Abdelwahed - 13 februari 2016

Super bedankt, Kelly. Dezelfde dag hadden we de Esta binnen, zelf hadden we het niet sneller kunnen doen! Brigitte - 12 februari 2016

Grote dank voor de supersnelle verwerking en goed uitziende visa! Erg blij mee! En ik ga uw service zeker aanbevelen op facebook! ;-). Graag tot een volgende keer. Marcel - 8 februari 2016

Bedankt voor de goede en snelle service. Bert - 3 februari 2016

Super! Zo snel had ik het visum niet verwacht! Goedkoop en snel. Goeie service. Toppie! Diana - 3 februari 2016

Dank voor uw prompte service. Dion - 2 februari 2016

Dank u voor uw zeer snelle en accurate service. Ik zal me zeker weer melden bij jullie als ik wederom een visum voor turkye nodig heb. Andre - 1 februari 2016

Bedankt voor de snelle service, makkelijk met Ideal betalen, geen credit card nodig, ingevulde gegevens door u geperfectioneerd. Klasse. Rickey - 19 januari 2016

Hartelijk dank voor het super snel aanleveren van de ESTA. Binnen een paar uur binnen, helemaal geweldig. Ook voor Turkije een visum aangevraagd en binnen een paar uur ontvangen. Eris - 19 januari 2016

Voor onze reis naar onze dochter in Amerika, hebben we een Esta moeten aanvragen. Gelukkig kwamen we bij het zoeken van een aanbieder bij Visumland terecht. Snel, eenvoudig en tegen een prima prijs hebben wij onze ESTA ontvangen. Lof! Teunis en Everwiena - 17 januari 2016

Bedankt voor deze fijne en snelle afhandeling voor het aanvragen van het visum. Iedereen wil ik VISUMLAND aanbevelen. Geweldige service en een PRIMA PRIJS!!!!!!! Barbara - 13 januari 2016

Hartelijk dank voor de snelle service, ik heb zelf geen creditcard, dus vond het super fijn om op deze manier een ESTA aanvraag kon indienen. het gaat snel, gemakkelijk en betrouwbaar! Mehri - 9 januari 2016

Hartelijk dank voor jullie perfecte aflevering van de reistoestemming voor de VS.Mijn ervaring met jullie bedrijf is uitstekend. Fijn dat jullie alle gegevens controleren en contact opnemen bij vragen. Ik had zelf een fout gemaakt bij het intypen van de gegevens en Visumland heeft het gelukkig opgemerkt en veranderd, echt top! Snelle, goede service! Bedankt! Robina - 7 januari 2016

Ik had wel een creditcard aangevraagd en kon dus mijn ESTA prima zelf aanvragen, maar ik was voor mijn eerste reis naar de VS zo bang dat ik iets verkeerd zou doen, dat ik over alles bij het aanvragen ging twijfelen. Ik had ergens gelezen over Visumland en besloot hem daar aan te vragen, zodat ik zeker wist dat het goed was (er wordt immers gecontroleerd op fouten). Een paar euros duurder dan het direct aanvragen van een ESTA bij de Amerikaanse overheid, aan de andere kant een stuk goedkoper dan andere bemiddelaars die ik op het internet voorbij heb zien komen. Ik ben in ieder geval een tevreden klant. Kim - 7 januari 2016


Ervaringen januari t/m juni 2018
Ervaringen juli t/m december 2017
Ervaringen januari t/m juni 2017
Ervaringen juli t/m december 2016
Ervaringen januari t/m juni 2016
Ervaringen juli t/m december 2015
Ervaringen januari t/m juni 2015