Ervaringen juli t/m december 2016 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van juli t/m december 2016.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Ook deze keer weer snel onze visa ontvangen. Wij zijn uitermate tevreden over de service en hopen nog vaak gebruik van uw diensten te kunnen maken. De prijs is ook prima. Atti - 1 december 2016

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling van de Esta aanvraag. Ook de website is heel duidelijk en goed in te vullen Prima! Coby - 30 november 2016

Wat fijn dat je buiten kantooruren opnam en het zo snel heb kunnen regelen. Heel hartelijk dank! Ramon - 25 november 2016

Bedankt voor de super snelle reactie op de aanvraag. Ik heb deze site ook gevonden door de positieve reacties die ik heb kunnen lezen op de website. Bedankt! Lisa - 24 november 2016

Ik raad iedereen die naar de VS moet reizen aan, om de verplichte ESTA te regelen via Visumland. Invullen van de gegevens gaat een stuk eenvoudiger dan op de officiele ESTA site en dezelfde dag kreeg ik al een bevestiging. Dat is me die paar euro extra wel waard. Rutger - 16 november 2016

Zeer tevreden over snelheid en correct handelen julliezijds. Overzichtelijke website en makkelijk invullen van de verklaringen. Top! Theo - 12 november 2016

Ontzettend bedankt voor de snelle service ben echt heel blij!! Blijft altijd spannend zoiets! Hanane - 31 oktober 2016

Bedankt voor de super snelle service, had ze binnen record tijd binnen! Eric - 27 oktober 2016

Een heel duidelijke site en veel gemakkelijker in te vullen dan de officiele ESTA site die voor mij heel verwarrend was. We zijn heel blij met jullie snelle service, dezelfde dag onze 5 aanvragen al in onze mailbox, bedankt! Ik zal jullie site zeker aanraden bij anderen. Ludo en Eleonore - 25 oktober 2016

Wel een beetje laat, maar wij willen je hartelijk bedanken voor de snelle en perfecte afhandeling van onze aanvraag voor toestemming om in Amerika binnen te mogen. Wij kunnen visumland bij een ieder aan bevelen. Wij gaan a.s. zaterdag 22 oktober vertrekken. Nogmaals dank en ontvang de hartelijke groeten. Fam. van der Meer - 19 oktober 2016

ik wou eigenlijk schrijven dat ik verschillende prijzen had vergeleken en visumland was de goedkoopste en dat de website waar je formulieren moest invullen e rg overzichtelijk was. ik kon het alles zelf doen dus me dochter hoefde me niet te helpen en de visums waren zo snel in mijn mail. ik was heel blij dat het zo snel ging. dus ik wil anderen ook visumland aanbevelen. Hilma - 18 oktober 2016

Weer bedankt voor de goede en snelle afwikkeling van onze visa. Idd binnen 24 uur geregeld en per iDEAL kunnen betalen, lekker hoor. Piet - 15 oktober 2016

Ben zeer tevreden, visum ( naar Turkije) snel per mail keurig ontvangen. Zeker aan te raden. Sarab - 14 oktober 2016

Ik ben enorm snel geholpen door Visumland. De snelle service van Kelly en duidelijk toelichting voor de extra vragen waren perfect. Ik zou zeker Visumland aanraden voor reizen naar de USA. Michaelrobbert - 11 oktober 2016

Esta aanvraag ingediend en wat een snelle service! Binnen hele korte tijd hebben we twee goedkeuringen ontvangen. Zeker een aanrader om via visumland je visum aan te vragen! Narges - 11 oktober 2016

Wij hebben bij Visumland onze visa voor de Usa aangevraagd. Het ging heel snel en gemakkelijk. Ik kan het gebruik van visumland iedereen aanraden. Rianne - 11 oktober 2016

Zelden heb ik zo SNEL een aanvraag binnen gehad, U spreekt over binnen 24 uur maar hier ging het was veel sneller! Onze HARTELIJKE DANK voor de GOEDE zorgen en zal U adres graag aan 3 de doorgeven! Noud - 10 oktober 2016

Hartelijk dank voor het verzorgen van mijn visum naar Turkye, deze was niet alleen goedkoop maar ook snel geregeld ondanks een fout van mij in de aanvrage waar u mij op wees, welke ik heb gecorrigeerd en desalniettemin mijn visum binnen 24uur mijn visum hebt verkregen. Leo - 6 oktober 2016

Wij zijn net terug van onze vakantie in Kusadasi Turkije (24-09-16 t/m 01-10-16). Hierbij willen we je laten weten, dat alles perfect verlopen is. Mochten we in de toekomst weer op vakantie naar Turkije gaan, dan laten we de visum aanvragen weer via jou verlopen. Richard, Jeni en Revi - 3 oktober 2016

Bedankt voor de snelle service! Snel de 4 aangevraagde e-visums binnen. Top geregeld! Visumland is een duidelijke site, waar je ook meteen kan zien hoe duur het visum is, dat vind ik wel zo prettig. Het invullen van de gegevens waren voor mij ook duidelijk genoeg, dat ik niet heb hoeven bellen. Ik heb jullie site bij mijn favorieten op internet opgeslagen, als we weer eens naar Turkije gaan, bestellen wij weer bij jullie! Ga zo door met het goede werk. Jolanda - 2 oktober 2016

Een super goede service!! Ik raad het iedereen aan die een Esta voor Amerika wilt aanvragen, het via Visumland.nl te doen. Heb ook heeeel snel me esta ontvangen. Top top topp! Jamila - 1 oktober 2016

Super fijne en betrouwbare site! Wordt al snel geholpen en zelfs heel allert wordt de aanvraag door Kelly zelf bekeken. Ik had de verkeerde aankomst datum ingevult en ik kreeg netjes een mail terug met de vraag of dit wel klopte, SUPER! Echt een aanrader voor visums en je kan makkelijk en betrouwbaar betalen via Ideal. Nadia - 30 september 2016

Zeer tevreden over de snelle service van visumland, en zeer scherp geprijsd. Nog bedankt. Keesie - 22 september 2016

Dank voor de snelle en correcte reactie. Ik boek al een aantal jaren bij jullie. En adviseer dat ook aan anderen te doen. Petronella - 21 september 2016

Hartelijk bedankt voor de snelle service en de visa. En wat fijn dat je de aanvraag voor ons hebt aangepast. Wij wisten niet dat de letter O niet wordt gebruikt in Nederlandse reisdocumenten. Ook daarvoor onze dank. Jolanda - 13 september 2016

Wat supersnel, en goed geregeld. Wat fijn, geen gezeur, u handelt zo het hoort!! Onze hartelijke dank. Nu kunnen we gaan genieten in Turkije. Fam. Jongejans - 12 september 2016

Bedankt voor de buitengewoon snelle service,een aanrader voor iedereen om van jullie bemiddeling gebruik te maken. Wim - 12 september 2016

Hartelijk dank voor de snelle service echt een aanrader. Fam Kolthof - 12 september 2016

Wij zijn zeer tevreden over de super snelle service van visumland. Dit is echt een aanrader. Binnen minder dan 24 uur had ik mijn visum per mail ontvangen. Gemakkelijk en snel via IDEAL betalen is goed geregeld. Telefonisch hebben de dames mij heel goed geholpen, ze zijn netjes vriendelijk en denken met je mee! Ik kom zeker terug mocht ik in de toekomst weer een visum moeten aanvragen. Kortom een top site! Golalai - 7 september 2016

Super snel geregeld, binnen een paar minuten ingevuld en binnen 24 uur visum ontvangen! Bedankt daarvoor. Tanja - 7 september 2016

Dank je wel! En bedankt voor jouw alertheid met het documentnummer. Ger en Margot - 5 september 2016

Ik ben zeer tevreden over het aanvragen van de ETAS voor de Verenigde Staten. Goede service en heel snel. Ik had oorspronkelijk zelf geprobeerd van de website van de VS maar blijft op punt 5 hangen. Even zoeken en heb Visumland gevonden en direct een aanvraag ingediend. Daarna is mijn ESTA geregeld... Bedankt en succes verder. Pietro - 5 september 2016

Zowel telefonisch als bij de uiteindelijk aanvraag van mijn ESTA ben ik erg snel geholpen. Ik ben erg blij met de goede en snelle service. Zeno - 2 september 2016

Top! Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling. Telefonisch ook goed bereikbaar bij vragen en ik heb mijn visum een dag voor m'n vertrek aangevraagd en snel binnen gehad! Maryam - 30 augustus 2016

Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling, zelfs op een Zaterdag! Dezelfde dag nog had ik mijn Visa. Top! Ik zal U bij iedereen aan bevelen Melisa - 27 augustus 2016

Hartelijk bedankt voor Uw snelle en goede afhandeling echt, ik zal U bij vrienden en kennissen aan bevelen. Dick - 25 augustus 2016

Erg bedankt voor de goede service. Visumland is een duidelijke site, en het antwoord op de aanvragen kwam dezelfde dag nog. Ik ben blij dat het geregeld is, en ben erg tevreden met de gang van zaken. Mark - 22 augustus 2016

Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling en uw oplettendheid om mijn fout in het documentnummer zelf aan te passen! Dat heeft mij toch geld bespaard, erg attent van u. Super service! Lidija - 22 augustus 2016

Hartelijk bedankt voor de supersnelle service, zelfs in het weekend! Julia - 20 augustus 2016

Ik ben uitermate tevreden over de snelheid en service van Visumland. Ik kan een ieder aanraden de ESTA formulieren door Visumland te laten uitvoeren. Eventuele fouten worden door Visumland gecorrigeerd waardoor alles vlot verloopt. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Visumland. Eric - 20 augustus 2016

Bedankt voor de snelle behandeling van mijn aanvraag. had vanmorgen een last minute geboekt en omdat ik geen idee had hoelang een visa aanvraag zou duren meteen een visa aangevraagd, om 18.00 uur dacht ik dat het toch de volgende dag zou worden. Dezelfde avond kreeg ik toch een berichtje binnen en daar was mijn visa voor Turkije. Super bedankt !! Scarlet - 17 augustus 2016

Voor de 2e keer een visum aangevraagd bij Visumland, en wederom een supersnelle en heldere service. Een visum aanvragen klinkt misschien ingewikkeld maar voor een scherpe prijs dezelfde dag in mijn mailbox. Complimenten! Marloes - 12 augustus 2016

Goede service tegen een goedkoop tarief. Dezelfde dag had ik mijn ESTA binnen. Visumland is zeker een aanrader! Steven - 10 augustus 2016

Bedankt voor de uitstekende afhandeling! Simpel, goedkoper dan bij anderen, en supersnel. Topservice! Kees - 6 augustus 2016

Vandaag visum aangevraagd binnen een paar minuten was het geregeld super. Walter - 4 augustus 2016

Hartelijk dank voor de snelle en correcte service. Voor nu en nog eens! Kees - 4 augustus 2016

Voor het tweede jaar weer de visa bij jullie besteld en wederom een hele snelle en nette service !!! Heel erg bedankt hiervoor. Tamara - 4 augustus 2016

Hartelijk dank voor de super snelle service en ook nog eens tegen een normaal tarief..!! Danny - 1 augustus 2016

Mag ik je hartelijk danken voor de hele snelle service en het adviseren van de aanvraag. Echt super!!!! Ik zou je zeker aanbevelen bij anderen!! Fijne dag :-). Diana - 1 augustus 2016

Hartstikke bedankt voor de hulp met o en de 0 daar hadden we t gister nog over en we kwamen er niet uit erg onduidelijk op onze id kaarten. Ik raad jullie zeker aan bij familie vrienden en kennissen! Ga zo door en nogmaals super bedankt voor t aanpassen! Larissa - 1 augustus 2016

Bedankt voor de snelle en correcte service, we komen graag weer terug! Bert - 31 juli 2016

Hartelijk dank voor de snelle service . Wij zullen U ten zeerste aanbevelen bij onze andere reisgenoten. Francois - 28 juli 2016

Bedankt voor het toesturen en de snelle service! Priscilla - 27 juli 2016

Wij waren gewend dat alles op het vliegveld ging, nu dus voor het eerst via visumland een visum aangevraagd voor Turkije, zoals beloofd binnen 24 uur binnen en ook nog eens voor een normale prijs, top,zo kan het dus ook. Ik zal visumland zekers bij bekenden aanbevelen. Erik - 26 juli 2016

Wauw super service! Goedkoper als de rest van de aanbieders en dezelfde dag in mijn mail! En gegevens waren correct! Bedankt. Esmaralda - 25 juli 2016

Bedankt voor de super snelle service en bedankt voor de tip mbt het paspoort nummer heb het nog eens bekeken maar zou het als leek altijd op een letter o houden! Weer wat geleerd! Claudia - 25 juli 2016

Het is de tweede keer dat ik via u voor een aantal reizigers het visum voor Turkije heb aangevraagd en ik moet zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Net als de vorige keer heb ik alle visa, zoals beloofd, dezelfde dag binnengekregen. Het is heel prettig om zo geholpen te worden en bij een volgend bezoek naar Turkije zal ik het weer via u doen. Gelet op het tempo waarin u het visum verstrekt en het bedrag dat u per visum vraagt raad ik andere reizigers ook aan om het via u te doen. Abdoellatief - 25 juli 2016

Ik kan zeggen dat de service van Visumland een tien verdiend ik had drie fouten in mijn aanvraag voor de visums ze hadden het binnen een paar uur opgelost op een zondag een dikke pluim hiervoor. De volgende keer bestel ik ze zeker weer hier. gijsbertus - 24 juli 2016

Ben zeeerrrr tevreden over de service van visumland binnen no time had ik mn esta al in mn email gekregen. En een dikke pluim ook voor dat ze je aanvraag eerst controlen op fouten. Dankzei dat kon ik mn esta formulier nog van me zoon verbeteren. Rakesh - 21 juli 2016

Hierbij wil ik Visumland bedanken voor de super snelle services. Dezelfde dag zaten al de visums in mijn mailbox. Johan - 18 juli 2016

Ben super geholpen , had wat verkeerd vermeld, werd gelijk op gereageerd. Dit is de 2e jaar dat ik me visums bij Visumland besteld, en zal het de komende jaren ook blijven doen. Marjan - 14 juli 2016

In de middag aangevraagd en in de avond meteen digitaal ontvangen! Ontzettend snelle en fijne service. Zo kan ik met een goed gevoel op reis. Tera - 13 juli 2016

Dank voor het zeer snelle regelen van deze E visums voor Turkije. We waren al zeer laat met aanvragen en zoals u beloofd, voor 22.00 uur aanvragen dezelfde dag nog in huis, klopt als een bus Top geregeld. Dat je via Ideal kunt betalen is ook zeer klant vriendelijk. Dank nogmaals voor het snelle regelen. Rene - 12 juli 2016

Het blijft een noodzakelijk kwaad het aanvragen van een visum, maar als het dan toch moet dan wederom graag via Visumland. Hartelijk dank voor jullie supersnelle service. Zaterdag de aanvraag ingediend voor 5 visa en dezelfde dag alles digitaal ontvangen!!! Monique - 10 juli 2016

Hartelijk dank voor de snelle levering van de visa! Cathelijne - 8 juli 2016

Hartelijk dank voor de supersnelle reactie bij de aanvraag van mijn ESTA. Ik stond al op Schiphol en werd geholpen en kon toch nog door naar Amerika voor een begrafenis. Hartelijk dank voor deze service! Margrit - 5 juli 2016

Perfecte site! Attenderen je op gemaakte fouten. Marita - 4 juli 2016

Bedankt voor het aanvragen van de ESTA. Dezelfde dag had ik hem al binnen. Top service voor een eerlijke prijs! Joni - 4 juli 2016

Jeetje vorig jaar was ik al tevreden over de aanvraag van onze visums! Maar dit jaar helemaal top !Ik had iets fout ingevuld maar nog dezelfde dag kon ik onze visums al uitprinten. Klasse. Nel - 2 juli 2016


Ervaringen januari t/m juni 2018
Ervaringen juli t/m december 2017
Ervaringen januari t/m juni 2017
Ervaringen juli t/m december 2016
Ervaringen januari t/m juni 2016
Ervaringen juli t/m december 2015
Ervaringen januari t/m juni 2015