Ervaringen januari t/m juni 2017 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van januari t/m juni 2017.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Wat een snelheid en service heeft Visumland. Mijn complimenten voor de snelheid. Snel had ik mijn bestelde visum op de mail. Grote klasse. Artan - 30 juni 2017

Top service, snel geregeld aanrader!! Artan - 29 juni 2017

Mijn ervaring met Visumland is positief. Ik werd goed en vlot geholpen en alles verliep vlot! Zeker een aanrader. Lisa - 28 juni 2017

De service van Visumland is uitstekend. Het regelen van een Esta verklaring is zoiets wat je dan helemaal aan het eind nog even snel moet regelen. Dankzij Visumland gaat dat razendsnel. ik kan het iedereen aanraden. Goede reis allemaal! Norbert - 27 juni 2017

Klein foutje gemaakt in de aanvraag. Goed gezien door visumland. Gereageed door hun en via mail verkeer veranderd zeer snel visa in huis. Top. Ellen - 26 juni 2017

Helemaal top, snel en goed service! Chung Fai - 24 juni 2017

Ik wil u heel erg bedanken voor de hele snelle service!! Ik zou u en het bedrijf bij iedereen aanraden! Ik zou iets op jullie website zetten omdat ik geen Facebook heb. Top service. Mandy Ann - 22 juni 2017

Bedankt voor de snelle afhandeling. Zeer tevreden! Een aanrader! Annemarie - 20 juni 2017

Een supersnelle en prima service! Mochten we volgende keer weer een visum nodig hebben komen we hier zeker terug! Miranka - 14 juni 2017

Onze visum aanvraag snel en goed behandeld. 2 keer gecontroleerd en toch wat vergeten in te vullen. Werd netjes door jullie opgemerkt en ik kon het herstellen. Binnen 24 uur alle visums binnen. Rene - 13 juni 2017

Dank u wel voor de visums en het snel corrigeren van de aanvraag voor dhr. Huijbregts. Dat waardeer ik heel erg. Ellen - 13 juni 2017

Snel, snel de formulier ingevuld voor de visum naar Turkije en betalen. Meerdere fouten ingevuld, maar u heeft snel gecorrigeerd voor me, echt top. Heel erg bedankt. Suyun - 12 juni 2017

Dank voor het snelle visum! Snelle service. Inge - 11 juni 2017

Onze visa supersnel geleverd en dat voor een scherpe prijs. Dankjewel! Patricia - 6 juni 2017

Bij deze een zeer positief bericht voor U en de medwerkers van Visumland! Bedankt voor de snelle reacties! Wij zullen zeker deze positieve ervaring gaan delen. Bedankt voor alle moeite! Dorris - 5 juni 2017

Voor de 2de keer onze visums via deze website gekocht! Goede maar vooral snelle service en ook telefonisch word alles netjes afgehandeld en kan je met al je vragen terecht! De prijs ook harstikke netjes vergeleken met andere websites die er zo 25 euro voor vragen! We zijn weer erg tevreden! Familie Karthaus - 3 juni 2017

We hebben voor de 4e keer een visum aan gevraagd bij Visumland en net als de vorige keren is het weer super snel geregeld door Visumland. Dit scheelt een hoop stress en is in vergelijking met andere aanvraagsite's voor visa zeker goed en goedkoop te noemen. Karin - 2 juni 2017

Supersnelle service. Voor ons de eerste keer dat we via jullie site bestelden. Eenvoudig in te vullen,en vooral duidelijk. Wat mij veel stress bespaarde! Dikke mercie en zeker tot de volgende. Gwen - 31 mei 2017

Bedankt! Vorig jaar september ook de visums voor Turkije via visumland aangevraagd. Ook nu weer de visums heel snel ontvangen. Zal jullie zeker aanbevelen. Tot volgend jaar! Stefanie - 29 mei 2017

De service van Visumland heb ik als super ervaren. Goedkoop, je kunt met Ideal betalen en snel had ik mijn document al via mail binnen. Zal zeker Visumland aanraden, zodra ik iemand hoor praten over een Esta-formulier invullen. Tnx Visumland.nl voor de goede service. Mieke - 26 mei 2017

Bedankt voor het toesturen van de visa. Ik ben zeer tevreden over Visumland: snelle service, fijn om te kunnen betalen met i-deal en bedankt dat je mij erop gewezen hebt dat de documentnummers van Nederlandse reisdocumenten nooit een o bevatten. Bianca - 24 mei 2017

Super, bedankt voor de snelle hulp! Gerard en Laura - 24 mei 2017

Goede ervaring met Visumland, na de vragen gelezen te hebben die voor de visa nodig zijn, waren er voor mij toch wat vragen gerezen hoe ze te be antwoorden als Nederland die in Belgie woont. Om vervolgens op internet te lezen dat het foutief invullen kan leiden tot weigering en je vliegtickets dan voor niets betaald zijn is een stresserende gedachte. Gelukkig las ik toen over Visumland, alle vragen werden telefonisch correct beantwoord, snel kreeg ik de bevestiging voor de ESTA! Laura - 22 mei 2017

Bedankt voor de moeite en mijn letter wat ik fout had gedaan te verbeteren. Elwira - 22 mei 2017

Veel dank voor de snelle service en de adequate reactie op mijn vragen! Duidelijke site en vriendelijke benadering van aanvragers. Birgit - 17 mei 2017

Ik ben buitengewoon vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Had al vele pogingen gedaan om een ESTA te bemachtigen zonder resultaat. Met Kelly's persoonlijke hulp was ik binnen 24 uur in het bezit van dit noodzakelijke document. Aanvraag via Visumland van harte aanbevolen! Jeanne - 15 mei 2017

Dat is vlug! Bedankt hoor. William - 15 mei 2017

Hartelijk bedankt voor de super snelle service,de bijgevoegde tip en het toezenden van de 3 ESTA-verklaringen binnen 24 uur. Goed en goedkoop en daar houden we van!!! Hartelijke groet en nogmaals bedankt. Arthur - 14 mei 2017

Hartelijk dank voor het meedenken en de supersnelle levering van onze visa!! Bep en Teuny - 12 mei 2017

Ik ben erg tevreden over visumland vooral de snelheid de volgende visum gaat ook via jullie als ik naar Turkije zou gaan. David - 11 mei 2017

Bedankt voor alles. Zeer snelle servies. Zondag avond gevraagd en snel email gekregen. En bedankt voor corrigeren ( ik heb paar fouten gedaan tijdens invullen ). Lilit - 8 mei 2017

Zeer snelle service, binnen 24 uur. Makkelijk met IDEAL betalen, en niet te duur. Visumland denkt met je mee, ik had een letter o ingevuld ipv een cijfer 0 en dat hebben ze netjes voor mij aangepast, dat is service. Ik raad je zeker aan om via Visumland je aanvraag te doen. Joop en Bea - 1 mei 2017

Bedankt voor de snelle levering, binnen een dag mijn visum en die van een vriend van mij binnen gehad. Teddy - 1 mei 2017

Mijn ervaring met visumland is top!! ik heb op zondag rond een uur of 12 in de middag een aanvraag ingediend niet veel later kreeg ik een mailtje van Kelly dat de ingangsdatum van mijn paspoort niet correct zou zijn (heel scherp). Deze vervolgens via de mail aan laten passen. Daarna kreeg ik een mail met daarin de visum voor 5 personen. Helemaal top had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan op andere websites vragen ze een paar euro extra omdat dit een zogenaamde spoedaanvraag is maar bij visumland niet. Mohammad - 30 april 2017

bedankt voor de goede en snelle service. het was een fijne ervaring om met jullie te werken. Andre - 25 april 2017

Weer bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Mike - 23 april 2017

Vriendelijk bedankt voor aanpassen van document nummer heel attent van u... Jan - 22 april 2017

Een dag voor mijn vertrek naar New York realiseerde ik mij pas dat ik een ESTA nodig had voor mijn trip. Stress! Op internet las ik dat Visumland snel werkt. Dat bleek, snel had ik deze binnen. Top! Robbert - 22 april 2017

Visum voor Turkije nodig gewoon naar visumland.nl gaan. Besteld en betaald en binnen snel al een mail terug met de benodigde visums!! Dit is gewoon top van een snelle levering en laagste in prijs!!! Marc - 21 april 2017

Bedankt voor de snelle service. Door een domme fout van mezelf was ik vergeten mijn email gegevens in te vullen. Maar na een telefoontje met Kelly was het zo geregeld. Perfect geregeld alsnog bedankt. Eric - 20 april 2017

Even 2 visums voor mijn dochter en schoonzoon aangevraagd. Snel alles weer tot in de puntjes geregeld. Helemaal TOP visumland!!! Jolanda - 20 april 2017

In onze zoektocht naar hulp bij het aanvragen van ESTA VS kwamen we bij Visumland uit. Snel antwoord op onze vragen, zelfs in de avonduren. Betalen via iDeal en een duidelijk invulformulier. Visumland is zeker aan te bevelen. Een welverdiende 5 sterren notering. Robert - 19 april 2017

Zeer snelle reactie en had binnen 24 uur al mijn ESTA reistoestemming, daarnaast zeer goedkoop vergeleken met andere organisaties! Gelukkig hebben ze ook nog eens een door mij foutief ingevuld documentnummer opgemerkt en gecorrigeerd. Ik raad iedereen aan met Visumland zaken te doen! Wesam - 18 april 2017

Echt geweldig! Geweldige service en super snel! Voor ons was het de eerste keer via visumland zou het een ieder aanraden....!!! Maureen - 17 april 2017

Ik ben SUPER tevreden! ik had bij het aanvragen een foutje gemaakt ik kreeg gelijk een mail met de eventuele fout. Echt SUPER. ik heb reeds eerder visums besteld en raad het eenieder aan om bij VISUMLAND te bestellen !! VOL LOF !! Noud - 12 april 2017

Een hele goeie ervaring bij het regelen voor onze visum naar Turkije, Simpel, Snel echt super.. Zeer scherp of alles goed is ingevuld. Hulde hiervoor zeker een aanbeveling waard. Kom zeker terug. Erwin - 11 april 2017

Het ging super snel! Ik helemaal tevreden. Bedankt. Vahid - 4 april 2017

Wij zijn super tevreden over de snelle en zorgvuldige manier waarop visumland onze visa heeft verzorgd. Echt een aanrader voor iedereen. Anne - 1 april 2017

Snelle en fijne afhandeling. Anneke - 29 maart 2017

Visumland biedt een snelle en betrouwbare service tegen een goede prijs! Heel erg bedankt voor de visa en het zorgvuldig nakijken van de ingevulde gegevens. Zeker een aanrader! Francis - 26 maart 2017

Bedankt Visumland. Voor de zoveelste keer snel, efficient en voor een keurige prijs de visa geregeld. Hendrikus - 23 maart 2017

Visumland is ongelooflijk snel en flexibel, echt een lifesaver! Ik zou iedereen aanraden van hun service gebruik te maken. Allard - 21 maart 2017

Overzichtelijke site, goede service, als je iets niet helemaal correct hebt ingevuld krijg je een mail om dit te checken en passen ze het voor je aan. Al met al was mijn ESTA enorm snel geregeld! Volgende keer regel ik dit weer via visumland, ben erg tevreden. Mladen - 20 maart 2017

Wat een ongelooflijke snelle service! Mijn ervaring met het invullen van de ESTA-aanvraag bij Visumland was heel prettig. Josijn - 16 maart 2017

Hartelijk dank met prompt en snelle goede aanvraag. Ik zal zeker in mijn netwerk uw goede en fijne prijzen werk en bekend maken. Tevens kom ik zeker terug met een reactie over uw dit uitmuntend werk op uw website. Nogmaals bedankt en u hoort zeker van mij. Emma - 14 maart 2017

Ik kreeg heel snel en correct mijn visum voor Turkije binnen. Ik vind dat uw site er goed verzorgd uitziet maar ik ben niet op twitter of facebook, daar kan ik mijn complimenten niet kwijt. Dus bij deze en ik zal deze site zo nodig zeker aanbevelen. Wennie - 7 maart 2017

Bedankt voor de snelle afhandeling. Ik heb uw website aangeraden als organisator voor mijn medereizigers. Ik had niet verwacht dat de aanvraag zo snel zou verwerkt zijn. Roy - 28 februari 2017

Een prima service van Visumland! Dezelfde dag reeds in de mail. Klasse. Zal een volgende keer voor het aanvragen van een visum zeker weer hier aankloppen. Yvonne - 27 februari 2017

Ook op zondag mijn Esta binnen, dat was snel geregeld! Dank Visumland! Jacqueline - 27 februari 2017

Goed om te weten mbt tot documentnummer, Gelukkig heb je het voor me aangepast. Yvonne - 23 februari 2017

Ik ga regelmatig naar Amerika en dan vraag ik altijd mijn esta aan via Visumland. Nog nooit problemen gehad. Duidelijke website en snel geregeld, hartstikke fijn! Andrea - 23 februari 2017

Na wat vergelijkingen op internet waar we het best onze visum voor Turkije konden aanvragen kwamen op op Visumland.nl.. Voor een laag tarief hebben wij ons visum aangevraagd en binnen no time ontvangen. Top service! Hasnaa - 17 februari 2017

Wauw! Wat een super service. Binnen een dag mijn Esta geregeld. Ik ben onder de indruk. Bedankt voor de snelle afhandeling. Marquerida - 15 februari 2017

Hartelijk dank voor de snelle afwerking van mijn Esta-aanvraag. Na hartelijk telefoongesprek heb ik moeiteloos mijn aanvraagformulier kunnen invullen. Esta aanvragen via jullie werkt top, snel en is goedkoop. Sonja - 12 februari 2017

Ik ben erg vlot geholpen, de site was overzichtelijk en zag er betrouwbaar uit. De service was vriendelijk en behulpzaam. Diederik - 4 februari 2017

Echt fantastisch hoe snel jullie de aanvraag geregeld hebben en dat terwijl ik de gegevens op de website pas rond 18:00 op vrijdagavond had ingevuld. Snel kreeg ik per e-mail de goedkeuring toegestuurd. Topservice voor een scherpe prijs!!! Arthur - 28 januari 2017

Duidelijke site en neemt je gericht mee naar de te nemen stappen. Snelle service, klantgericht en een extra oog op controle. TOP! Junior - 15 januari 2017

Hartelijk dank voor de snelle verwerking! Diana - 10 januari 2017

18 uur voor mijn vlucht naar de V.S. het document aangevraagd en ik had hem op tijd binnen. Echt top service als je snel een reisdocument nodig hebt. Echt een aanrader! Sjoerd - 5 januari 2017


Ervaringen januari t/m juni 2018
Ervaringen juli t/m december 2017
Ervaringen januari t/m juni 2017
Ervaringen juli t/m december 2016
Ervaringen januari t/m juni 2016
Ervaringen juli t/m december 2015
Ervaringen januari t/m juni 2015