Ervaringen juli t/m december 2017 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van juli t/m december 2017.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Doordat ik wat laat was met de aanvraag voor mijn ESTA (3 dagen voor mijn reis) was ik er wat gestresst over. Ondanks dat ik de aanvraag op 2e kerstdag deed had ik mijn ESTA binnen 24 uur in mijn mailbox. Complimenten voor visumland, de kleinigheid die je extra betaald is het het zeker omdat je aanvraag snel en goed afgehandeld wordt! Volgende x zeker weer! Julia - 27 december 2017

Bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Cobie - 23 december 2017

Betreft de Esta is het allemaal goed geregeld via jullie website. Nog bedankt. Els - 18 december 2017

Wow... Ik werd binnen een kwartier geinformeerd dat mijn aanvraag kleine fouten had en of ik die per mail kon corrigeren nadat gedaan te hebben heb ik in No Time mn ESTA ontvangen de zelfde dag nog zeker een aanrader! Rachid - 27 november 2017

Duidelijke en overzichtelijke vragenlijst. Hele snelle service, binnen 24 uur had ik de Esta in mijn mailbox! Ik had iets niet helemaal juist ingevuld en heb toen gelijk gemaild, binnen no-time reactie en ze hebben dit voor mij aangepast. Echt heel fijn en kan het zeker aanbevelen! Dorothee - 27 november 2017

Voor het derde jaar een visum bij u aangevraagd en wederom was het visum weer snel binnen. We hopen nog lang van uw dienst gebruik te kunnen maken en adviseren om zeker bij u het visum aan te vragen. Afhandeling is snel en zeer correct. Nogmaals dank. Noortje - 27 november 2017

De service was top, en ik kreeg mijn ESTA binnen 24u binnen! Bedankt! Joep - 20 november 2017

Bedankt voor de snelle afhandeling. Echt een aanrader! Maarten - 20 november 2017

Super bedankt voor uw snelle reactie! Ik ben heel tevreden! Snel en fijne reactie terug gehad! Elmi - 15 november 2017

Wauw wat ontzettend snel! Heel erg bedankt! Ik ga zeker een review achterlaten. Dank je wel voor de service! Eva - 14 november 2017

De snelste manier om je ESTA formulier te regelen zonder de andere 100 vragen. Ron - 13 november 2017

Dank voor de zeer snelle afhandeling. TOP! Ik zal jullie aanraden bij andere reizigers. Remco - 2 november 2017

Wat ben ik tevreden over jullie service, ik heb de visums binnen 24 uur binnen gekregen. Alles op jullie website is duidelijk en de visum is heel makkelijk aan te vragen. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van visumland.nl. Bedankt voor uw super service! Steven - 30 oktober 2017

Mijn ervaring met visumland ......super positief. Foutje erin maar ze hebben dit mij laten weten en daarbij alles opgelost en binnen 24 uur was het papiertje binnen. Doe zo verder. Steven - 26 oktober 2017

Bedankt voor uw snelle behandeling voor mijn visumaanvraag naar Turkije. Tot de volgende keer. Alvast groetjes uit Turkije. Mehmet - 25 oktober 2017

Voor de 2e keer bij Visumland onze Visa geregeld voor een bezoek aan Turkije. Binnen 24 uur was alles al via de mail ontvangen. Zeer snelle levering en ook een volgende keer gaan wij weer de aanvraag doen bij Visumland. Helemaal TOP! Alain - 18 oktober 2017

Beste medewerkers, bedankt voor de supersnelle service, geen gehannes met creditcards die ik niet gebruik of speciale bankpasjes. Top! Juul - 13 oktober 2017

Dank voor de vlotte verwerking, binnen 24 uur, superfijn. En het foutje genoteerd door mijzelf werd direct door jullie hersteld, waarvoor dank. Jeroen - 13 oktober 2017

Mijn ervaring met VisumLand was zeer vloeiend en soepel. Ik kreeg al snel contact bij fouten en ze werden flot en snel afgewerkt. Daarnaast kreeg ik mijn visum al sneller dan verwacht. Ik raad het zeer aan voor de mensen die snel En goedkoop opzoek zijn naar een visum! Lmar - 11 oktober 2017

Hartelijk dank voor de snelle en correcte service , ook de extra tips die u vermeld zijn prettig. Tot een volgende keer. Betty - 6 oktober 2017

Super bedankt voor de snelle service. Janine - 6 oktober 2017

Hartelijk dank voor de snelle service. In de toekomst zal ik jullie site zeker opnieuw benaderen voor het aanvragen van een visum. Jolanda - 6 oktober 2017

Geweldige snelle service, gemakkelijk en nog goedkoper ook. Gaan we zeker vaker gebruik van maken. Janny - 5 oktober 2017

Super snel ons visum in de mailbox. En ook nog net even leuker geprijsd. Lisette - 5 oktober 2017

Perfecte sevice en sneller kan het niet. Peter - 5 oktober 2017

Heel tevreden over aanvraag visa. Heel snel geregeld. Top. Alida - 28 september 2017

Snel geregeld en alert. Volgende keer weer via visumland. Jolanda - 26 september 2017

Snel goed en niet zo duur Hans - 26 september 2017

Bedankt voor de snelle service. Ik zal reclame voor jullie maken. Jolanda - 19 september 2017

We hebben nog nooit op deze manier ons visum geregeld, dus toch enige twijfel van onze kant. Maar wat een snelle service ! Bedankt. ria - 16 september 2017

Voor de eerste keer besteld via deze site, heel eenvoudig om te doen en super snel de visums gekregen. Mochten we nog een keer visums nodig zijn dan weet ik waar ik ze moet bestellen. Silvia - 13 september 2017

Graag zou ik een referentie willen doorgeven op u vraag over het verwerken van het visum voor Turkije. Uitstekende service en zeer duidelijke aangegeven hoe je het moet invullen. Visumland adviseer ik zeker bij vrienden van mij die ook naar Turkije op vakantie gaan. Ook een snelle bevestiging per email van de visa is uitstekend!! Gerwin - 11 september 2017

Goede service visum besteld en de volgende dag al in huis. Johanna - 7 september 2017

Service is super, binnen 24 uur waren de visums compleet. Ik had bij het aanvragen van de visum van mijn zoontje een foutje gemaakt wat visiumland keurig had opgemerkt en snel hebben afgehandeld. Ook scheelt het in de kosten als je meerdere visums nodig hebt. Volgende keer vraag ik weer via visumland aan.. Halime - 6 september 2017

Voor de tweede maal nu visum voor Turkije aangevraagd. Ook deze keer weer snel en goed geregeld. Volgende keer maken wij hier zeker weer gebruik van. Siebe Jan - 3 september 2017

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit. Hartstikke bedankt voor de super snelle service en het correct aanpassen van de gegevens. wij zijn hier heel blij mee, wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Antoinette & Bas - 2 september 2017

We zijn heel fijn geholpen binnen 24 uur was alles rond bedankt daarvoor. Leo - 2 september 2017

Nooit eerder ESTA aangevraagd. In tegenstelling tot andere aanbieders vermeldt visumland handige opmerkingen bij de in te vullen gegevens. Vervolgens dezelfde avond verwerkt en reistoestemming binnen. Top! Ook qua prijsstelling geniet visumland de voorkeur. Visumland is van harte aan te bevelen. Stella - 1 september 2017

In een woord geweldig aangezien wij er familie hebben wonen zullen wij en de andere familieleden er zeker meer gebruik van maken. Marianne - 1 september 2017

Super tevreden over jullie snelle reactie, alles goed gegaan in Turkije. Nardie - 30 augustus 2017

Hartelijk voor de correcte afhandeling bij onze visum aanvraag. Uw oplettendheid bij het invullen van de juiste gegevens werd door ons gewaardeerd. Een dikke pluim waard. Liesbeth - 29 augustus 2017

Bedankt voor de snelle verwerking van mijn visum. En natuurlijk voor de controle waaruit bleek dat ik de geldigheidsduur van mij ID kaart niet had ingevuld. Chapeau en tot de volgende keer! Ton - 29 augustus 2017

Heel hartelijk bedankt voor de zeer snelle service! Dankzij uw oplettendheid is er een fout in het visum voorkomen. Mocht ik weer een visum nodig hebben, bestel ik deze weer bij Visumland.nl. Nicole - 28 augustus 2017

Hartelijk dank voor de supersnelle actie en reactie. Elyane - 27 augustus 2017

Het visum aanvragen via Visumland was in no time gedaan. Goede, heldere website, goedkoop tarief en supersnelle correcte afhandeling. Vanochtend aangevraagd en binnen 24 uur stond het visum al op de mail. Top! Carin - 26 augustus 2017

Alweer voor de 4de keer onze visums bij jullie besteld. Nadat ik zelf een fout documentnummer had ingevuld(cijfer teveel) kreeg ik van jullie een mail of ik hier even naar wilde kijken en het goede nummer wilde mailen voordat jullie de visums aan gingen vragen. Dus weer een dikke 10 voor jullie service!!!!! Jolanda - 25 augustus 2017

Geweldig fijne en snelle service! Visa binnen 24 uur in bezit voor de beste prijs! Hartelijk bedankt Lucinda en Antoin - 24 augustus 2017

Hartelijk bedankt voor de manier waarmee je ons geholpen hebt met het aanvragen van een Visum. Ook omdat je zo attent was om ons erop te wijzen dat het paspoort 150 dagen geldig moest zijn om een visum aan te vragen Bedankt daarvoor. Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van je diensten en dat is ons prima bevallen. Ik zou dan ook iedereen die naar Turkije reist jullie aan bevelen. Nogmaals bedankt voor de snelle levering van onze visums. Corry - 24 augustus 2017

Hartelijk dank voor het sturen van de Visums. Snelle en fijne service!! Marina - 22 augustus 2017

Hartelijk bedankt voor de snelle afhandeling. Dat wordt volgende keer zeker weten weer via jullie mijn visum regelen!! Adriana - 19 augustus 2017

Super snel geregeld. Absolute aanrader. Bedankt! Eliza - 19 augustus 2017

Hartelijk bedankt voor het snelle afhandelen van de visums voor Turkije. Mieke - 18 augustus 2017

Bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Zo snel had ik niet verwacht. Super. Louis - 17 augustus 2017

Goede duidelijke website met een redelijke prijs. Mijn aanvraag snel gekregen per mail. Verder ook nog de mogelijk om het document per post te ontvangen. Super snel en handig! Elwyn - 17 augustus 2017

Hartelijk dank voor deze snelle reactie! In deze mail zou ik graag willen vertellen dat ik zeer tevreden met zo'n snelle afhandeling van mijn aanvraag betreft visa. Heel snel en heel makkelijk!! Olja - 17 augustus 2017

Bedankt voor de supersnelle service! De bestelling had ik dinsdagavond om 22.00u gedaan en binnen 24 uur had ik de 3 bestelde visums binnen. Top!! Margriet - 17 augustus 2017

Duidelijke aanvraag. Snelle service. Binnen 24 uur de visa. Hermanus - 16 augustus 2017

Wat een service! Ontzettend bedankt! Kim - 16 augustus 2017

Erg last minute uitgevonden dat een ESTA nodig is voor de Verenigde Staten als tussenstation. Via Visumland dit nog op tijd kunnen regelen voor onze vlucht de volgende dag. We kunnen op vakantie! Ties - 16 augustus 2017

Wij zijn heel tevreden over de wijze van aanvraag en de spoedige afhandeling. Net als vorig jaar. Dikke pluim! Klaas - 15 augustus 2017

Wat een goede snelle service! Op zondagochtend visums aangevraagd en binnen 24 al ontvangen! Suzann - 13 augustus 2017

koop al jaren mijn visum via visumland voor mijzelf mijn vrouw nu ook gedaan voor familie goede service zou het iedereen aanraden Polly - 10 augustus 2017

Bedankt voor jullie snelle service. Jullie doen het voor een goede prijs en zijn snel, dat is ideaal en ik zal bij het verlengen van mijn paspoort graag weer gebruik maken van jullie service. Roland - 9 augustus 2017

Wat een topservice doet wat ze beloofd. Wij hadden binnen 24 uur na betaling de visums binnen. Ben netjes gebeld omdat ik een fout had gemaakt. Mark - 9 augustus 2017

Dank voor de supersnelle service!!! Frank - 7 augustus 2017

Hartstikke bedankt. En heel erg fijn dat u de fout ontdekt heeft! Kim - 4 augustus 2017

Dankjewel voor de service! Ik vind het fijn zo goed geholpen te worden, een visum vraag je niet dagelijks aan. Dankzij Kelly is het toch goed gekomen! Dankjewel. Wendy - 4 augustus 2017

Voor onze vakantie 2017 naar Turkije wilde wij graag goed voorbereid zijn. Na wat zoeken op internet kwamen wij er achter dat een visum nu ook online aangeschaft kan worden. Door wat prijzen te vergelijken kwamen wij uit bij Visumland. Twee visums besteld... binnen 24 uur een mailtje met 1 visum, en een geschreven mailtje dat het 2e visum niet zou hoeven omdat mijn partner een Italiaanse ID heeft. Het geld wat ik al had overgemaakt voor het 2e visum is netjes teruggeboekt. Super bedankt Visumland! Lea - 2 augustus 2017

Bedankt voor de vlotte en correcte afhandeling van onze visum aanvragen. Groet en tot een volgende keer. Jan en Aukje - 1 augustus 2017

Dit is mijn tweede keer dat ik de visums naar Turkije bij jullie aanvraag. Ik ben zeer tevreden over jullie snelle service, binnen 24 uur de visums al binnen via de e-mail. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Jullie zijn top! Döne - 29 juli 2017

Avonds laat visums aangevraagd bij visumland en binnen 24 uur had ik ze al per mail binnen! Een snelle en goede levering! En goedkoper! Bedankt visumland! Rosemary - 29 juli 2017

Wauw jullie zijn echt geweldig en zo snel! Dit is al de tweede keer dat ik het bij jullie aanvraag. Vorige keer had ik een fout gemaakt met mijn documentnummer dit moest een 0 zijn inplaats van een o, maar gelukkig hadden jullie het verbeterd en hoefde ik hier niks voor te betalen nog bedankt! En tot volgend jaar weer! Sandra - 28 juli 2017

Voorheen bij andere website mijn visum aangevraagd voor Turkije. Via een collega ben ik bij Visumland terecht. Gisteravond bestelt en vanmorgen hebi k hem al. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Visumland visum aan te vragen! Ronald - 27 juli 2017

Dit is mijn tweede jaar op rij dat ik mijn visums hier regel. Ik ben super te vrede met de super snelle en goede service. Binnen 1 dag de visums al in huis. Ik kan iedereen jullie aanraden. Johan - 27 juli 2017

Ik vraag al 3 jaar de visum voor turkije aan bij visumland. je doet wat je belooft en de visum is er altijd snel. Ik ben tevreden met de service en de prijs. Jou aanbevelen doe ik al bij al mijn vrienden en familieleden. Dilek - 27 juli 2017

Dank voor de vlotte service en bovendien uw oplettendheid. Ik ga zeker ergens een review achterlaten en uw positief bij andere aanbevelen. Dank voor de goede zorgen. Roger - 27 juli 2017

Een zeer snelle service, geen behoefte aan credietcard, vriendelijke personeel. Shokoufeh - 26 juli 2017

Het aanvragen en invullen van de gegevens ging erg makkelijk. Ook de prijs is goed, sommige sites vragen meer geld. Ook zijn de visums snel binnen via de mail. Ik ben dus zeer tevreden. Marieke - 23 juli 2017

Zeer alert over kleine details die niet klopten over de aanvraag van mijn ESTA. Via mailcontact heb ik mijn esta erg snel ontvangen zonder enige problemen. Super fijn! Maggy - 22 juli 2017

Perfect geregeld snel alles per mail binnen en nog wat goedkoper ook dan de rest. Ben er blij mee. Bedankt. Okke - 21 juli 2017

Hartelijk bedankt voor de visa voor Turkije, en wat snel! Ik ben erg tevreden en koop ze de volgende keer zeker weer bij jullie! Linda - 20 juli 2017

Makkelijk en snel aan vragen online en dan nog binnen een paar uur geleverd. Top!!! Brigit - 19 juli 2017

Bedankt voor de zeer snelle afwikkeling. Ik zou je direct aan een ander aanbevelen. Zuhail - 19 juli 2017

Bedankt voor de bevestiging en de verwerking. Ik vond de informatie op jullie site duidelijk en het aanvraagformulier was ook duidelijk. Ik ga daarom nu voor de rest van mijn gezinsleden een ESTA via jullie site aanvragen. Tareq - 18 juli 2017

Mijn ervaring met visumland is prima, al een aantal keren besteld. Makkelijk invullen, betalen met i-deal mogelijk, opsturen en razendsnel de visa in de mail. Topservice. Koene - 18 juli 2017

Bedankt voor de zeer snelle reactie en aanpassing van de geldigheidsdata van de kinderen ! Wim en Eveline - 14 juli 2017

Dankjewel voor je snelle afhandeling van mijn visum naar Amerika via visumland en je hulp bij snelle corrigeren van fouten in mijn aanvraag. Ik ga jullie zeker aanraden aan mijn vrienden die visum naar Amerika willen aanvragen. Jullie zijn zeker een goede alternatief zeker voor mensen die geen creditcard hebben. Nogmaals bedankt. Sasa - 13 juli 2017

Ik ben zeer tevreden over de snelle service ook alert op fouten top ben zeer tevreden. Grietsje - 13 juli 2017

Bedankt voor je mail , en de snelle service. Als ik weer visums nodig hebt , bestel ik ze bij Visumland. Bert - 12 juli 2017

Hartelijk dank voor de snelle, goede en nette service. Cindy - 12 juli 2017

Dank voor de snelle levering vd visa. Keurig geregeld. Bianca - 12 juli 2017

Superbedankt voor de snelle reactie, service en afhandeling. Erg fijn dat ik niet dagenlang hoef te wachten op een antwoord. Ik zal visumland iedereen wel aanraden! Zahra - 11 juli 2017

Graag wil ik mijn dank uitspreken voor het snel en correct afhandelen van visumaanvraag welke ik gedaan hebt voor mij zelf en mijn twee zonen. Ik vindt het geweldig dat u alert bent op fouten en een fout in mijn aanvraag (een o in plaats van een 0) heb gecorrigeerd. Hans - 10 juli 2017

Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Ik ben erg tevreden dat het op deze snelle manier kan. En ook dat je via Ideal kan betalen. Het invullen van formulier was heel eenvoudig en je kan makkelijk meerdere personen toevoegen. Top service Visumland! Saadia - 8 juli 2017

wil even door geven dat alles perfect was. volgend jaar zal ik zeker weer bij jullie een visum laten maken nicole en joanna - 6 juli 2017

Geweldig hoe snel en vooral gemakkelijk je mijn visum geregeld hebt! Geen gedoe met kopie paspoort en opsturen, ontvangen en weer opsturen etc. En betalen via Ideal en niet met creditcard! (Want die heb ik niet). Yolande - 6 juli 2017

Wat een snelle service en volgens mij, de goedkoopste 21,90 per visum. Super. Manuela - 6 juli 2017

Hartelijk dank voor de snelle sevice. Koos - 5 juli 2017

Superbedankt voor de snelle service en afhandeling, echt helemaal top! Dezelfde dag na de aanvraag gedaan te hebben, heb ik de visums al binnen. Ik kan Visumland iedereen wel aanraden, zeer betrouwbaar en voordelig, geweldig! Nogmaals heel erg bedankt! Aicha - 3 juli 2017

Visumland was voor mij een openbaring. Het invullen, eenvoudig zonder poespas. Even was er telefonisch contact met Kelly en dat was heel prettig. Esta lag diezelfde dag nog op mijn mailmat. Ik raad het alle ouderen aan maar ook de jongelui. Hinke - 2 juli 2017

De formulieren op de site van visumland zijn makkelijk in te vullen, je voegt simpel een reiziger toe. Supersnel de visa op de mail. Top service!! Sandra - 1 juli 2017


Ervaringen januari t/m juni 2018
Ervaringen juli t/m december 2017
Ervaringen januari t/m juni 2017
Ervaringen juli t/m december 2016
Ervaringen januari t/m juni 2016
Ervaringen juli t/m december 2015
Ervaringen januari t/m juni 2015