Privacy policy | Visumland

De privacy policy van Visumland. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om.

Wij zijn er bewust van dat u vertrouwen in ons stelt en bij het aanvragen van een visum ons persoonlijke informatie overhandigt. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Dit privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Visumland. Door gebruik te maken van deze website of onze diensten, gaat u akkoord met dit privacy beleid.

Welke gegevens vragen wij?

Wij respecteren uw privacy en behandelen uw informatie vertrouwelijk. Wij vragen alleen gegevens van u die wij nodig hebben voor de aanvraag van uw visum. Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de aanvraag van een visum en zullen uw gegevens voor geen enkel ander doeleinde gebruiken en zullen deze nooit met anderen delen. Uw gegevens zullen wij uiteraard ook nooit doorverkopen.

Beveiliging

Deze website gebruikt Secure Socket Layer (SSL-beveiliging). Zo weet u zeker dat uw gegevens veilig bij ons aankomen. De door u verstrekte gegevens worden bij ons beveiligd opgeslagen.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Visumland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Uw gegevens worden binnen drie maanden na het aanvragen van uw visum of ESTA verwijderd.