Over ons

Onze missie

Onze missie is om mensen die een ESTA VS of een visum voor Turkije nodig hebben snel te voorzien van een ESTA of een e-visum. Om Turkije binnen te komen en om in Turkije te kunnen reizen hebben sommige paspoorthouders een e-visum nodig. Om naar Amerika te reizen heeft u een ESTA nodig. Beide kunnen via ons worden aangeschaft.

Bij ons kan het e-visum Turkije of de ESTA VS met iDeal of Bancontact/Mister Cash gekocht worden. De aanvraag en de communicatie kan gewoon in de Nederlandse taal plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat uw e-visum of uw ESTA snel en correct aangevraagd wordt zodat u stressvrij op reis kan.

Onze werkwijze

Contact met Visumland is altijd persoonlijk. Wij sturen uw visum of ESTA in een mail naar u toe. Bij een visum doen wij dit binnen 24 uur en bij een ESTA binnen 72 uur. Zo weet u zeker dat u uw e-visum of uw ESTA op tijd hebt.

De persoon achter Visumland

Kelly Hendrikse

Zelf reis ik regelmatig naar Turkije en de Verenigde Staten. Het zijn prachtige landen. Helaas merk ik dat veel mensen niet weten dat er vooraf via internet een e-visum voor Turkije moet worden gekocht. En om naar Amerika te reizen heeft u vooraf een ESTA Reistoestemming nodig. Iedereen kan bij Visumland gemakkelijk online een e-visum of een ESTA aanvragen.

Bij vragen kunt u altijd een e-mail sturen of even bellen. Daarnaast kan iedereen contact opnemen via Facebook of Twitter.​Kelly Hendrikse, oprichter van Visumland