Ervaringen | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews die onze klanten naar ons gemaild hebben.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Onze ervaring met visumland was zeer goed. Snelle afhandeling van de aangevraagde Esta en een duidelijke en snelle antwoorden op gestelde vragen. Wij doen het volgende keer weer. Jeroen - 17 juni 2019

Mijn ervaring met Visumland is super. Snel / duidelijk / prima prijs / prestatie. Jack - 17 juni 2019

Snel en gemakkelijk via deze site onze visa geregeld! Goedkoper niet gevonden. Bovendien geen creditcard nodig, betalen kan via iDeal. Wat ons betreft een aanrader. Caroline - 17 juni 2019

Wij hebben meerdere keren onze ESTA USA naar volle tevredenheid geregeld via Visumland: snel, eenvoudig en voor een lage prijs. Wiechert - 17 juni 2019

Het was voor ons de eerste keer dat we een Esta aanvragen. Jullie site zit heel goed ineen en heel gemakkelijk om aan te vragen. Ik had een foutje gemaakt bij het aanvragen en jullie hebben het direct aangepast. Daarom raad ik iedereen aan om langs jullie site een visum aan te vragen. Veerle - 12 juni 2019

Al meerdere malen ons visum besteld, iedere keer snelle en goede Ún goedkope service. Afgelopen keer had ik een fout gemaakt in de geldigheid van een ID kaart. Ik werd daarop geattendeerd door een medewerkster van visumland, zo kon ik het nog op tijd aanpassen en kreeg ik het juiste visum. Volgende keer gaan we zeker weer voor visumland! Yvonne - 10 juni 2019

Bedankt voor uw spoedig handelen en voor het aanpassen van het documentnummer. Roy - 9 juni 2019

Hartelijk voor de snelle en correcte wijze van afhandeling van mijn visumaanvraag. Ik zal jullie site en wijze van afhandeling en uiteindelijke verstrekking van de documenten zeker met derden delen. Jurgen - 7 juni 2019

Simpel aanvraagformulier. Snel in huis en ook nog voordelig. Wubke - 5 juni 2019

Hoi, bedankt voor de snelle levering van de visums, volgende keer graag weer en zeker voor deze lage prijs. Fam. V.d.Nieuwenhof - 3 juni 2019

Bedankt voor de snelle afhandeling van de Visum Turkije. Top! Ellen - 30 mei 2019

Bedankt zoals elk jaar weer super snel en nog echt persoonlijk. Zitten mensen die de werk met liefde doen netjes persoonlijk bericht gelijk met de visums. Bedankt. Wouter - 29 mei 2019

Hartelijk dank voor de snelle en duidelijke service! Snel mijn ESTA mogen ontvangen! Top service! Pim - 28 mei 2019

Dit is de tweede keer dat ik via Visumland een Esta aanvraag heb gedaan en wederom Top geregeld ben erg blij dat het met Ideal kan en in de toekomst zal ik hier zeker weer gebruik van maken en ook Visumland aanbevelen!! Ingrid - 28 mei 2019

Supersnelle service en alert, bedankt Kelly! Net zoals volgend jaar en dit jaar kom ik volgend jaar weer bij je terug! Henriette - 27 mei 2019

Wat een snelle topservice! Ik zal jullie zeker aanbevelen. Bedankt! Henriette - 24 mei 2019

Super bedankt voor de goede en zeer snelle service!! Linda - 23 mei 2019

Hartelijk dank, wat een geweldig snelle service!!! Karin - 22 mei 2019

Mijn ervaring is wederom prima. Ik vraag met enige regelmaat voor veel mensen tegelijk visa aan en elke keer gaat dit erg snel en soepel. Wat ik ook erg prettig vind is dat jullie meekijken. Voor de hand liggende foutjes constateren jullie en dat scheelt een boel gedoe (vooral als je voor meerdere mensen tegelijk aanvraagt). Roelanda - 20 mei 2019

Heel fijn en vertrouw website top werk. Issam - 17 mei 2019

Heel hartelijk dank voor de heel snelle service, binnen 24 uur is alles geregeld. Wij zijn buitengewoon zeer tevreden met de service van Visumland. Een simpel formulier om in te vullen, geen onnodige rompslomp, betalen, klaar is kees. Ik zou graag iedereen aanraden om de visumservice van Visumland te gebruiken voor altijd. ZEER BETROUWBAAR, GOED en GOEDKOOP!!! Jimmy - 16 mei 2019

Bedankt voor de snelle en vakkundige afhandeling van onze visums. We blijven zeker bij jullie boeken. Andre - 16 mei 2019

Bedankt voor uw (snelle) bericht! Echt super fijn om het zo snel geregeld te hebben en je meedenkt! Esmeralda - 15 mei 2019

Hele goede prijs en snel binnen! Vanaf nu regel ik mijn visums bij visumland! Laila - 15 mei 2019

Bij deze wil ik laten weten dat wij bijzonder tevreden zijn over Visumland. Wij zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling en zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van Visumland. Olga - 12 mei 2019

Hartelijk dank voor de snelle service. Op uw website mag u anoniem vermelden dat we vaker bij jullie besteld hebben en het wederom weer super snel en goed geregeld is. Chantal - 9 mei 2019

Bedankt voor jullie snelle service. Echt fijn. Ellen - 9 mei 2019

Mijn ervaring met visumland is al jaren naar volle tevredenheid! Je visum heb je met een paar uur in huis! Ik beveel visumland altijd aan bij andere die naar Turkije gaan. En ik hoop zelf nog jaren van jullie service gebruik te maken. Lia - 9 mei 2019

Goede snelle en correcte service. John - 8 mei 2019

Zoals alle jaren weer snel geregeld door Visumland en voor een goede prijs. Bedankt weer. Paul - 8 mei 2019

Het is de eerste keer dat we n visum aanvragen bij jullie, en zijn er zeer tevreden over, binnen 24 uur hadden wij het al. En ook nog een correctie gedaan. Bedankt. Adriana - 29 april 2019

Visumland. Bedankt voor Uw snelle afhandeling van mijn visumaanvraag naar Turkije. Supersnel. Dank U wel. Meino - 28 april 2019

Dank voor de snelle levering van onze visa, hele duidelijke site en super prijs.👍 Heidie - 27 april 2019

Hartelijk dank voor de snelle levering van het visum voor Turkije. Super goed geregeld!!!! Nogmaals dank. Wim - 27 april 2019

Bedankt voor de snelle verzending. TOP. En de laagste in prijs. We komen zeker bij je terug!!!! Anna - 25 april 2019

Prima service! Binnen 24 uur in huis! Lijkt de overtoom wel! Corry - 24 april 2019

DOE AL JAREN ME VISUM BIJ DIT BEDRIJF ALTIJD PERFECT EN GOEDE AFHANDELING GA NIET VERANDEREN. Polly - 24 april 2019

Super service. Heel snel onze visums ontvangen. Leonie - 24 april 2019

Al voor de 4e keer via visumland onze visums voor Turkije aangevraagd en wederom super tevreden! Zelfs met Pasen ontvingen wij binnen 24u onze visums. Ook een fout bij het doorgeven van de gegevens werd ontdekt en gecorrigeerd. Super bedankt en tot volgende jaar! Stefanie - 21 april 2019

Voor het eerst de e - visum besteld bij Visumland, en zeker niet de laatste keer. Geweldige service, en snel. Volgende keer, kunt u weer op ons rekenen!! Alien - 16 april 2019

Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van onze aanvraag. Geweldig!! fam. De Jong - 16 april 2019

Duidelijke site en snelle afhandeling. Binnen 72 uur inderdaad de visum voor mijn eerste trip naar Amerika! Annemieke - 13 april 2019

Bedankt voor de snelle service! Ik raad iedereen aan die een visum nodig heeft omdat via deze site te doen. Goedkoop en snel geregeld. Jeannette - 8 april 2019

Bedankt voor de snelle top service. Heb binnen 24 uur onze visums ontvangen. Zal het voortaan alleen maar via jullie doen want, waren zeer tevreden. Ali - 5 april 2019

Prima service, snel geregeld, met dank. Johanna - 3 april 2019

Bedankt voor de zeer snelle toezending van de visa voor Turkije! Ga dat volgend jaar vast weer doen bij jullie! Nog een fijne dag toegewenst. Arie - 1 april 2019

Hartstikke tevreden met de super snelle service! Top! Uitstekende plek om je ESTA snel en gemakkelijk aan te vragen. Benjamin - 28 maart 2019

Hartelijk bedankt voor de vlotte en snelle afhandeling omtrent het visum voor Turkije. Nico en Henny - 27 maart 2019

Super bedankt voor de enorm snelle en correcte afhandeling! Christina - 26 maart 2019

Fantastische service, binnen 24 uur visum ontvangen. Chakin - 26 maart 2019

Na een goede eerste ervaring wederom via Visumland een ESTA aangevraagd. Wederom zeer snelle en probleemloze afwikkeling van de aanvraag! Ramon - 26 maart 2019

Zeer bedankt voor het toesturen van het visum. Dit is een fijne ervaring hoe jullie werken. Snel en accuraat! Dankzij jullie ervaring en prima nacheck van de aanvraag hebben jullie nog twee foutjes ontdekt en hersteld! En dan toch binnen 24 uur het visum binnen! Geweldige service! Harrie - 26 maart 2019

Keurig verzorgd. Een site om aan te bevelen. Dank jullie wel voor de snelle service. Patricia - 18 maart 2019

Prima service alles snel en goed geregeld. Marcel - 18 maart 2019

Bedankt..ik ben echt blij ..zo snel ...echt fijn. Neda - 6 maart 2019

Ik heb de ESTA goed ontvangen, bedankt! Ik heb de ESTA samen met mijn zus aangevraagd voor onze eerste reis naar Amerika. Jullie site was heel duidelijk en snel. Ook nu een snelle service. Hilda - 4 maart 2019

Een welverdiende review voor jullie website. Alweer bedankt voor de snelle en betrouwbare levering. Edwin - 28 februari 2019

Hartelijk dank voor de snelle service. Keurig netjes verzorgd en zeer snel!! Dit mag als review geplaatst worden... Snel, netjes en zeer mooie prijs!! Linda - 28 februari 2019

Duidelijk en super snel. Ze helpen je snel en efficient. Goede service en natuurlijk goedkoper dan de rest. Mirza - 25 februari 2019

Dank voor de snelle service! Mark - 21 februari 2019

Wat een snel service! Bedankt dat ik zo het doen. Hamid - 21 februari 2019

Duidelijke site en de prijs is heel redelijk. Echt aan te raden voor als je bijvoorbeeld geen creditcard hebt (zoals bij mij). Meteen dezelfde dag nog per e-mail ontvangen! Top! Corrina - 8 februari 2019

Vandaag 4 feb visum aangevraagd en binnen 24 uur visum al via mijn e-mail ontvangen. Erg tevreden. John - 4 februari 2019

Snelle service en duidelijke communicatie, mijn visum was binnen 24 uur in mijn inbox en ik kreeg snelle antwoorden. Bedankt! Arash - 1 februari 2019

Bedankt voor snelle levering van mijn visum. Vaker heb ik mijn visum bij jullie aangevraagd en dit blijf ik doen, ik ben heel erg tevreden,jullie zijn betrouwbaar, goedkoop en snel. Evlin - 1 februari 2019

Zeer goeie opvolging, vlotte service! Bedankt. Gael - 29 januari 2019

Ik vind het geweldig dat Visumland mijn Esta zo snel heeft verwerkt. Ben er heel tevreden mee. Petra - 24 januari 2019

Ik ben super tevreden over visumland! Bedankt voor de snelle service, helemaal top! Lily - 17 december 2018

Super bedankt voor het snelle regelen van onze visum, echt top. Lenie - 6 december 2018

Zoals ieder jaar kregen we de visa voor Turkije weer razend snel via de mail. Aanvraag gaat zeer eenvoudig en de prijs is ook schappelijk. Hartelijk dank weer. Atti - 28 november 2018

Onze dank is weer groot en kunnen het kort samengevat zeggen: U doet het zeer correct en snel en uw prijs is zeer billijk. Piet en Patricia - 14 november 2018

Dit is de derde keer dat ik een Esta regel via Visumland. Ik zal dit in het vervolg ook blijven doen. De service is altijd snel en makkelijk. Een aanrader voor iedereen en zeker als je last minute nog een Esta wil regelen. Asmita - 8 november 2018

Binnen 24 uur geregeld. Vriendelijke begeleidende brief. Nette prijs. Kortom, een aanrader. Johanna - 7 november 2018

Wij zijn als TTV Heerlen zeer tevreden over Visumland. In verband met Europacup tafeltennis in Istanbul moesten we visa voor EU maar ook Chinese speelster hebben... Dat heeft visumland goed afgehandeld, snel, meedenkend en met kennis van zaken. Dank. Rene Daniels , TTV Heerlen - 7 november 2018

Dank voor de snelle reactie en ook attent dat u het documentnummer heeft aangepast, ik twijfelde bij het invullen en kon het verschil tussen een nul en de letter o niet goed inschatten. Ik ben positief over de snelle en correcte verwerking. Egbert - 31 oktober 2018

Snelle service van Visumland voor mijn ESTA aanvraag. Website is overzichtelijk en de visums aantrekkelijk geprijsd. Ik had mijn ESTA binnen 24 uur binnen! Daniel - 29 oktober 2018

Ik reageer wat laat maar mijn hartelijke dank voor de vlotte verwerking. Na wat speurwerk sprongen jullie eruit heldere informatie en korte lijnen sprak mij aan en daarbij de reacties die ik las van klanten op webshop maakte voor mij de keuze makkelijk en dat deden jullie een dikke pluim ga zo door. Belangrijk persoonlijk vindt ik altijd heldere taal op de webshop en gewoon doen wat je zegt, Top. Bas - 24 oktober 2018

Tot zover kan ik alleen maar aangeven dat de service van jullie perfect en vlot verlopen is. Ook de prijs is tot onze volle tevredenheid. Uiteraard moeten wij de visum nog gebruiken maar wij verwachten dat ook dat goed is. En zeker kan ik anderen aanraden om hun visum bij jullie aan te vragen. Hoeveel meer dat doen dan kan de prijs ook gehandhaafd blijven. Jullie zakelijke aanpak is zeker te waarderen. Hoewel het altijd een risico heeft indien een klant vooraf betalen moet want helaas zijn er ook genoeg malafide bedrijven. Dat zijn jullie tenminste niet. Bedankt voor de vlotte afhandeling en ook jullie inzet. Hendrik - 20 oktober 2018

Wij zijn super tevreden over visumland!! Dit is inmiddels de 3de keer dat ik via deze site onze visum bestel. Ik heb ze altijd binnen 24 uur al in mijn mail!! Kortom super tevreden en betaling via iDeal (wie wil dat nou niet) Stephanie - 19 oktober 2018

Visumland heeft mij super geholpen, niet alleen met mijn visum maar ook m.b.t. advies omtrent mijn paspoort dat niet meer lang genoeg geldig was! Vriendelijke en snelle service. Sandra - 17 oktober 2018

Bedankt voor het zo snel regelen,zal visumland voordragen bij collega's en vrienden. Ramautar - 16 oktober 2018

Dank je Visumland voor de snelle en professionele afwikkeling van onze ESTA aanvraag: binnen 24 uur na toezending van de vragenlijsten ontvingen wij via de mail de reistoestemming! Wat wij ook bijzonder konden waarderen was het feit dat wij, die niet internet bankieren, het verschuldigde bedrag van Euro 21.90 per persoon gewoon konden overmaken via de post. Ik zal Visumland bij iedereen aanraden die een visum nodig heeft. Frits - 5 oktober 2018

Weer top geregeld! Volgend jaar meld ik me weer! Marloe - 4 oktober 2018

Dank voor de snelle service ondanks het misverstand mijnerzijds. Zoals gewend, was immers ook niet de eerste keer.... Tijdig snel en correct afgewikkeld. Hans - 29 september 2018

Bedankt weer voor de snelle levering van de 2 visa. Zeer tevreden , net als de vorige keren !! Aad - 21 september 2018

Hartelijk dank voor het opsturen van de ESTA. Fijn dat het gelukt is en dat ook op makkelijke wijze. Het invullen en betalen ging zeer gemakkelijk, goede service. Ook heel erg bedankt voor het aanpassen van de o in een 0. Ik reis niet vaak en hier was ik me ook echt niet van bewust. Ook dit is een onderdeel van een goede, klantvriendelijke service. Nogmaals bedankt hiervoor en nog een prettige dag, Lourens - 21 september 2018

Ik raad iedereen aan om Visumland in te schakelen voor het verkrijgen van een visum. Het is goedkoop en snel. Mochten er eventueel problemen zijn zal Visumland de problemen met mogelijkheden en /of oplossingen te komen. Ook de prettige manier van communiceren doet goed aan. Johannes - 18 september 2018

Ik ben super tevreden over jullie. Goedkoop, snel en betrouwbaar. Diverse keren gebruik gemaakt met jullie service. Toppie. Margreet - 12 september 2018

En weer hebben we geweldige ervaringen met visumland. Ik maakte een fout en gelijk een mail van jullie of het wel klopte. SUPER SUPER ik kan niet anders zeggen. Nu ook voor vrienden het Visum voor Turkije aangevraagd. En jawel snel waren ze ook binnen. Echt fantastisch. Dank jullie wel. Miranda - 12 september 2018

Wij zijn erg tevereden over de snelle service en aandacht gegeven voor het aanvragen van onze Esta visa. Er is accuraat omgegaan met de aangevraagde gegevens. De gegevens die incorrect bleken te zijn, zijn heeft men tijdig gezien en hierdoor konden de gegevens nog gewijzigd worden vooraf aan de aanvraag van het visum. Hiervoor onze dank. Temme - 6 september 2018

Top geregeld en snel, zelfs een goede check op fouten. Super bedankt, zou het zo weer doen bij jullie. Richard - 31 augustus 2018

Hartelijk dank weer voor de visums. Heb het nu voor de 5e keer gedaan via Visumland en is weer uitstekend en snel geregeld. Zelfs een foutje wat ik gemaakt heb de O(letter)verwisseld met de 0(nul) is door visumland verandert , ik wist niet dat de letter O niet gebruikt wordt bij een reisdocument uit Nederland! Ook weer wat geleerd! Prima service dus , ik raad het dan ook iedereen aan en zal zelf zeker weer gebruik gaan maken van Visumland bij mijn volgende vakantie. Diny - 28 augustus 2018

Al verschillende jaren vraag ik mijn visum aan via visumland. Ik kan dit iedereen aanraden, zij zijn snel, accuraat, alert, klantvriendelijk en hebben scherpe prijzen. Ik blijf visumland trouw! Marie-Jose- 28 augustus 2018

Bedankt voor je snelle service. Helemaal top. We zullen visumland zeker bij andere aanbevelen en ook zelf weer bij je terugkomen. Wouter - 27 augustus 2018

Ik maak al jaren gebruik van Uw diensten en heb al een paar keer aan gegeven dat wij zeer tevreden zijn over Uw diensten, vandaar dat ik ook nu weer van Uw diensten gebruik maak, ik zou ook niet meer weten wat ik zou moeten zeggen, het enige wat ik zou kunnen zeggen ga zo door, dan blijven wij zeker van Uw diensten gebruik maken. Edgar - 27 augustus 2018

Bedankt voor de goede service. We hebben de visums heel snel binnen gekregen en ook nog goedkoper dan bij andere sites. Bestel de volgende keer weer hier. Jacqueline - 26 augustus 2018

Wat een super snelle service goede en betrouwbare service voor iedereen aan te raden. Jurgen- 9 augustus 2018

Overzichtelijk, snel, voordelig en betalen met Ideal! Ik raad het iedereen aan! volgend jaar weer! Patrick - 9 augustus 2018

Weer supersnel onze visa ontvangen! Goede prijs en snelle service!Volgend jaar weer!! Jolande - 7 augustus 2018

Een begrijpelijk formulier om in te vullen. Net als vorige keer weer een snelle levering. Mooie prijs. Gewoon super tevreden. Heb het al meer mensen aanbevolen! Lieke - 5 augustus 2018

Hartelijk bedankt weer voor de snelle service. Wij hebben al meerdere jaren een visum aangevraagd via jouw site. Betrouwbaar en Betaalbaar. Corry - 4 augustus 2018

Bedankt voor het regelen van de ESTA en snel ook. Delano - 3 augustus 2018

Super snel en perfecte service... Bianca - 1 augustus 2018

Bedankt voor de super service weer!! Dewy - 30 juli 2018

Ervaring is zeer goed! Heel erg snel het visum binnen. En heel fijn dat (mijn eigen) fout in het documentnummer is verwerkt. Anders had ik toch wel een probleem bij de douane denk ik! Joke - 30 juli 2018

Zeer vlot, duidelijk, niet duur en adequaat en helder in antwoord mocht je eventueel een vraag hebben over je visum. Al met al, zeer tevreden. Joke - 27 juli 2018

Wat een fijne en snelle service, gisterenavond aangevraagd en binnen een aantal uur al binnen. Het fijne aan Visumland vind ik dat zij nog even een laatste check doen zodat het niet fout gaat. Daarnaast is het net iets overzichtelijker dan als je het via de Amerikaanse site doet. Luuk - 27 juli 2018

Ik bestel al een paar jaar mijn visum via jullie site. Jullie doen wat jullie beloven en ieder jaar krijg ik mijn visum binnen 24 uur. Echt TOP. Bedankt!! Rakesh - 24 juli 2018

4 Estas besteld bij Visumland omdat ik hopeloos vastliep op de onhandige en slecht vertaalde officiele US website. Binnen een dag had ik ze! Prima service! Theo - 23 juli 2018

Super snelle levering van de visums. Ik had verkeerd documentennummer opgegeven en kreeg hierover een mail met verzoek om juiste nummer alsnog op te geven. Dus super service. Nog bedankt! Diantha - 18 juli 2018

Super goede en snelle service. Ik had een vraag en kreeg gelijk via de mail netjes een antwoord. Ook controleren zij de gegevens mocht iets niet goed ingevuld zijn en zij daar hun twijfels over hebben nemen ze contact op. Kortom ik ben zeer tevreden met de goede en snelle service en wij zijn netjes geholpen. Ramona - 18 juli 2018

Bedankt voor de snelle afhandeling! Vorige jaar bij visumland aangevraagd en dit jaar weer, en dit zal ik hier blijven doen! Betrouwbare site en goedkoop! Ik raad het iedereen zeker aan! Tot volgend jaar weer! Aicha - 13 juli 2018

Wanneer je een reis naar de States maakt, iets wat je ws niet vaak doet, dan is het prettig dat er een organisatie is, die snel de nodige papieren voor je kunt regelen en dat voor een eerlijke prijs. Binnen 24 uur geregeld. Prima deal. Franz - 13 juli 2018

Bedankt voor de snelle behandeling. Eleni - 9 juli 2018

Dat het heel goed is en snel. En een fijne samen werking met u. Fenna - 9 juli 2018

Super snel mijn esta ontvangen. s Middags heb ik mijn esta aangevraagd en binnen een dag al binnen. Een goede service dus. Gerjanne - 4 juli 2018

Elk jaar bestel ik visa voor Turkije via jullie. Wederom is het prima en snel geregeld. Bianca - 3 juli 2018

Een absolute aanrader. Werkt erg gemakkelijk, snel en voor een eerlijke prijs. Kijk niet verder en regel je visum bij Visumland want dit gemak en service ga je zeker niet vinden bij andere aanbidders (en ik spreek uit ervaring) Robert - 2 juli 2018


Ervaringen januari t/m juni 2018
Ervaringen juli t/m december 2017
Ervaringen januari t/m juni 2017
Ervaringen juli t/m december 2016
Ervaringen januari t/m juni 2016
Ervaringen juli t/m december 2015
Ervaringen januari t/m juni 2015