Ervaringen januari – juni 2015

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:

Lees nieuwste ervaringen โ†’

Heel erg bedankt voor de snelle service! Super dat er na een fout in de gegevens gelijk contact opgenomen wordt!
Aaltje S.- 30 juni 2015

Super snelle service! Ben zeer tevreden over de manier van werken! Raad iedereen aan om jullie diensten te gebruiken.
Fatima E.- 29 juni 2015

Goede morgen Kelly, Ik wil je bedanken voor het super snel afhandelen van onze Visum aanvraag, binnen een paar uur netjes geregeld. Zeker een aanrader voor een ieder die een visum wil kopen.
Mike R.- 29 juni 2015

Bedankt voor de snelle service, dezelfde avond geregeld inclusief het corrigeren van een fout ingevulde vraag, en dat op zondag avond.
Gea van E.- 28 juni 2015

Wat een snelle service. En dat nog wel op zondag!
Lucienne van L.- 28 juni 2015

Bedankt voor de snelle en goede levering van mijn visums en de goedkoopste! Had de visums heel snel binnen! Echt een aanrader visumland top!
Yusuf C.- 26 juni 2015

Supersnelle service! Binnen 5 minuten een mailtje terug dat er iets niet helemaal goed was ingevuld met de datums (en dat om 22.00 uur savonds) snel een mailtje terug gestuurd met de goede info en dezelfde avond de visums al per mail ontvangen!! TOP!! Volgende keer weer visumland voor mij, echt superservice en erg fijn dat alles even gecheckt wordt.
Wendy M.- 25 juni 2015

Aanrader! Heel snel na de betaling had ik mijn visum binnen, echt top dit.
Dennis van den B.- 25 juni 2015

Prima geregeld allemaal. Bedankt voor de snelle afhandeling!
Sander V.- 24 juni 2015

De aanvraag was zo gebeurt, formulieren zijn duidelijk en eenvoudig in te vullen.
Rene de V.- 24 juni 2015

Duidelijke en goed toe te passen site. Voor een ieder aan te raden.
Patrick K.- 23 juni 2015

Super snel geregeld. Top en nogmaals dank.
Patrick van de M.- 22 juni 2015

Zondagmiddag 4 visums aangevraagd en en 7 uurtjes later 4 visums via de mail ontvangen. Zelfs op zondag wordt er gewerkt bij Visumland! Geweldig! Ik weet jullie te vinden de volgende keer.
Kevin S.- 22 juni 2015

Dank U voor de snelle en correcte service.
Martin K.- 21 juni 2015

Hele snelle levering, echt super, als ik weer een visum nodig heb zal ik het zeker bij jullie weer aanvragen. Ik zal jullie ook zeker aanbevelen aan andere.
Johan P.- 21 juni 2015

Perfecte en snelle afhandeling!!
Nandy F.- 21 juni 2015

Helemaal Top, een dikke 10 voor de snelle afhandeling. Ik zal jullie aanbevelen, bedankt en tot een volgende keer.
Hans B.- 20 juni 2015

Ik ben zeer tevreden over deze service. De ESTA aanvraag wordt zeer snel geregeld en de klantenservice vond ik erg goed! Bedankt!
Yvonne D.- 19 juni 2015

Bedankt voor de snelle en goede service. In minder dan 3 uur 4 visums geregeld en als email ontvangen. Ook is visumland goedkoper dan de anderen. Super!!
Marina Y.- 18 juni 2015

Erg bedankt voor de goeie service. Binnen 24 uur had ik de visums (4!) in mijn mailbox. En goedkoper dan de gemiddelde visumaanvragen.
Marieke B.- 18 juni 2015

De snelle en makkelijke wijze van aanvragen en ontvangen van de visa via Visumland was top. Nu met een gerust hart aftellen voor de vakantie.
Tamara K.- 17 juni 2015

Ik ben uiterst tevreden over de snelheid waarmee mijn visum binnen was en de lage prijs die ik hiervoor heb betaald. Topservice!
Merel R.- 16 juni 2015

Visumland is makkelijk, snel en goedkoop. Wij zijn tevreden!
Lorena V.- 16 juni 2015

Bedankt voor de snelle service. Direct een melding als er iets niet klopt. En daarna alles binnen 1 uur geregeld.
Kees van E.- 15 juni 2015

Ik ben heel tevreden over de vlotte afhandeling van mijn visumaanvraag voor 4 personen voor de VS. Op zondag aangevraagd en nog dezelfde dag afgehandeld. Volgende keer regel ik mijn visum weer via Visumland.
Ilonka V.- 15 juni 2015

Hartelijk dank voor de super snelle afwerking. Een half uur geleden gebeld dat we vergeten zijn om een visum te regelen. Binnen een half uur kregen we onze visums per mail toegestuurd. Klasse!
Wilma M.- 15 juni 2015

Prima en vooral snelle service. Bovendien is de prijs voor een visum zeer schappelijk en relatief goedkoop tov andere aanbieders. Conclusie: aanbeveling waard.
Maurice B.- 15 juni 2015

Bedankt voor de goede service. Heel attent om mij er op te attenderen dat ik vergeten was om de aankomst datum in te vullen. Helemaal toppie!
Rob Z.- 14 juni 2015

Super ik heb ze uitgeprint en gaan nu de dagen tellen tot dat we op vakantie gaan: Echt super snel de visums binnen. Toppie.
Manon de v.- 14 juni 2015

Heel vlot na betaling via Ideal de visa in mijn mailbox. Top!
Karin S.- 14 juni 2015

Wat een snelle service! Binnen een paar uur de visums binnen en fijn dat je via iDEAL kunt betalen, helemaal super!
Jan en Angela L.- 14 juni 2015

Hartelijk dank voor het snelle handelen.
Zoe de W.- 13 juni 2015

Zeer tevreden makkelijk en snel geregeld super.
Christiaan G.- 13 juni 2015

Super bedankt voor de super snelle service!!
Hanane T.- 12 juni 2015

Super service! Visumland had opgemerkt dat er een fout stond in de geldigheidsduur van het paspoort. Hierover meteen gemaild en binnen een half uur de visums binnen! Top!
Britt de G.- 12 juni 2015

Wij danken u voor de zeer snelle en efficiente behandeling/afhandeling van onze visa aanvraag voor Turkije bij Visumland. Onze complimenten voor uw goede service en nogmaals voor de efficiente werkwijze.
Fam. S.L. P.- 11 juni 2015

Hartelijk dank voor de snelle actie, heb de 2 visa forms binnen, en niet te vergeten de zeer scherpe prijs t.o.v. van andere aanbieders!
Ton van der K.- 10 juni 2015

Gaarne ben ik bereid mijn zeer goede ervaring met Visumland op schrift te stellen. De afhandeling van mijn aanvragen was uitermate snel en probleemloos. Ik zal mij in de toekomst bij reizen waar een visum nodig is zeker weer tot u wenden.
Ben M.- 10 juni 2015

Visa aangevraagd voor 4 personen, na een half uur visa ontvangen via mail, echter een visum was niet correct Kelly heeft dit direct opgelost en een nieuwe gemaild. SUPER communicatie, en een WARME douche, TOP!!!
Henri H.- 10 juni 2015

Nou Kelly, via het net aan jouw bedrijf gekomen. Het aanvragen verliep heel vlot en nu, nog geen half uur later de visa al in e vorm binnen. Grote klasse.
Piet H.- 9 juni 2015

Overzichtelijke en duidelijke site met zeer snelle levering,ik had mijn visum binnen een half uur in mijn mailbox!! Super!!
Deniz B.- 9 juni 2015

Supersnelle reactie en ook de beste prijs.
Trudie van der H.- 7 juni 2015

Dit is de eerste keer dat ik online een visum aanvraag. zaterdag avond 21.50 aangevraagd en heb dezelfde dag mijn visum ontvangen super snelle service ik ben zeer tevreden. Bedankt.
Ceren C.- 6 juni 2015

Visumland is helemaal top!!! Snel betrouwbaar en makkelijk geregeld.
Hans en Bianca W.- 6 juni 2015

Bedankt voor de snelle levering van de visa. Voortaan koop ik hem hier.
Monique W.- 5 juni 2015

Wat een snelle service 11 uur 4 stuks besteld een uur later al in huis. Echt een aanrader volgende keer gewoon weer bestellen bij visumland.nl. Toooooopie.
Adrie S.- 4 juni 2015

WAUW dat is snel!!! Helemaal blij ermee!! ^_^
Yasmien K.- 3 juni 2015

Om acht uur s morgens aangevraagd, onmiddellijk 18,99 euro overgemaakt, om tien uur vijftien al bericht met de papieren erbij dat ik welkom ben in de United States of America, fantastisch!
Tani G.- 3 juni 2015

Een paar dagen voordat wij kort geleden voor een vakantie naar Turkije afreisden heb ik visa aangevraagd bij Visumland. Direct na de aanvraag kreeg ik een mailtje van mevrouw Hendrikse. Volgens haar had ik een fout gemaakt bij het invullen van de geldigheidsduur van mijn paspoort. Dat was oplettend en attent van haar, want nadat ik het had gecontroleerd, bleek het inderdaad te kloppen. Ik gaf haar de juiste data door en binnen twee uur ontving ik de visa per e-mail. Is dat een vlotte en betrouwbare service of niet? En de volgende keer natuurlijk weer gewoon naar Visumland.
Job P.- 3 juni 2015

Dat was snel! Ik ben onder de indruk. En vooral omdat ik twee aanvragen heb ingediend, 1 voor het gezin en 1 apart voor onze oudste zoon, die later komt en eerder weggaat. En ik ontvang binnen een uur alle vijf de visa in 1 mail. Dan denk ik: daar zit iemand op te letten! Dank.
Kika N.- 2 juni 2015

Bedankt voor de snelle levering van onze visums!! Wij zijn hier erg blij mee!!
Familie K.- 30 mei 2015

Vriendelijk bedankt voor uw advies, en de snelle afhandeling, echt TOP geregeld bedankt.
Pieter Z.- 30 mei 2015

Mijn complimenten ik had niet verwacht dat ik mijn visum zo snel al binnen zou hebben. Super service echt een aanrader toppie!
Jessica S.- 29 mei 2015

Wat een snelle service mijn complimenten. Ik kan deze website zeker aan iedereen aanbevelen. Bij andere websites vragen ze meer voor het E-Visum.
Joop A.- 28 mei 2015

Wauw 2 visums op m’n mail, zeer snel na betaling! Ik dacht eerst dat het uren of misschien wel dagen zou duren. Ben echt tevreden! Zeker aan te raden voor reizigers die Last Minute een reis hebben geboekt! Eenvoudig en snel! Dankjewel Kelly!
Fatima B.- 27 mei 2015

De snelheid overtreft mijn verwachtingen, en voor een heel reele prijs. Ook kreeg ik de mogelijkheid om mijn vier ESTA-aanvragen in 1 betaling te doen, wat natuurlijk heel prettig is. Kortom: prima service!
Barbara S.- 27 mei 2015

Mijn ervaring met Visumland kan ik niet anders omschrijven als heel goed. Naar het invullen van de gegevens en verzonden naar u krijg ik op tweede pinksterdag een mail terug met daar in dat het paspoort niet lang genoeg geldig was voor een visum. Door u snelle reactie had ik nu nog gelukkig wat tijd om een nieuwe te halen omdat er nog maar vier dagen tussen het vertrek zat. De nieuwe gegevens door gemaild een uur later het visum per mail top. Bij de volgende vakantie kom ik zeker bij u terug voor een visum.
Ron van T.- 27 mei 2015

Bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Binnen een half uur visums binnen. Vorig jaar via een andere site echt 24 uur moeten wachten. Wij gaan je aanbevelen bij anderen. Tot de volgende keer.
Daniel van den A.- 26 mei 2015

Heel erg bedankt voor de snelle service, nooit mee te maken gehad. Niet verwacht, maar na paar uur had ik het (ESTA) binnen.
Emina H.- 26 mei 2015

Het is snel geregeld met het visum toppie, kunnen sommige websites voorbeeld aan nemen. Bedankt!
Dick ten H.- 26 mei 2015

Compliment voor de afhandeling van de visa. Attent gereageerd op de foutjes die ik had gemaakt bij het invoeren van de noodzakelijke gegevens.
Henk H.- 25 mei 2015

Super goede service.Had verkeerde document nr doorgegeven,kreeg meteen een mailtje dat het niet klopte! Gewoon uw visums hier bestellen! Zeker vertrouwd .
Yvonne R.- 24 mei 2015

Hartelijk dank voor de snelle service. Binnen enkele uren heb ik mijn visum ontvangen! Ik zal in mijn omgeving zeker mijn ervaring met Visumland delen.
Lillian S.- 24 mei 2015

Goede morgen, hartelijk bedankt voor de snelle en perfecte afhandeling.
Familie N.- 23 mei 2015

Hartelijk dank voor de snelle uitvoering. Ik ben zeer tevreden over de service van uw dienst, daar ik zelf fouten gemaakt had in de registratie heeft u mij daar per mail over verwittigd en het probleem opgelost. Ik heb ook met uw dienst getelefoneerd en ook daar stond men mij zeer vriendelijk te woord en werden mijn problemen op vakkundig gebied opgelost. Blijf zo verder werken en een proficiat voor VISUMLAND.
Luc De W.- 23 mei 2015

Bedankt voor de SUPER snelle verwerking van mijn visum, perfecte service voor een kleine prijs!
Marlou L.- 23 mei 2015

BEDANKT, super snel. Tip voor andere aanvragers, een paspoortnummer heeft nooit de letter O, is altijd cijfer 0 was aan het rommelen ivm nieuw paspoort, via google erachter gekomen dat de letter niet bestaat in paspoortnummer. 1ste = altijd een letter, laatste altijd een cijfer, rest is altijd een willekeur.
Marianne P.- 22 mei 2015

Met dank voor de makkelijke, zeer snelle en nette afhandeling.
Inge V.- 21 mei 2015

Ontzettend bedankt voor de persoonlijke en zeer snelle hulp! Door jullie adequate reactie konden wij met de spoedprocedure een nieuw paspoort aanvragen en werd het visum binnen een uur door visumland.nl aan ons per mail verstrekt.
Jose van R.- 21 mei 2015

Super snel geregeld, had binnen een half uur mijn visum binnen.
Mirella T.- 21 mei 2015

Dit is werkelijk heel erg mooi. Binnen twee uur de visa binnen. Dit ga ik zeker delen in mijn netwerk. Heel erg bedankt!!
Bertus R.- 20 mei 2015

Top geregeld binnen een uur en ik zag er zo tegen op! En goedkoopste met ideal.
Anja S.- 20 mei 2015

Bedankt, gemakkelijk en ontzettend snel geregeld en dat alles na 10 uur savonds. Alleen jammer dat ik als houder van een australisch passport doch woonachtig in nederland 3 keer de normale tarief moet betalen.
Jack J.- 19 mei 2015

Snelle service, binnen 2 uur de visums binnen via de mail en gewoon makkelijk in het Nederlands in te vullen. Het scheelt sowieso 2,50 pp met andere sites en met ideal te betalen. Aanrader dus!
Renske S.- 19 mei 2015

Zeer tevreden, snelle service binnen 1 uur na aanvraag al binnen in de mailbox.
Irma K.- 19 mei 2015

Super snel en eenvoudig geregeld, heb de visa binnen! Bedankt!
Gerry de G.- 19 mei 2015

Dank voor uw snelle service, het ziet er zeer verzorgd uit. Ik zal uw site bij anderen aanbevelen.
Irene A.- 18 mei 2015

Beste Kelly, wat een superservice, binnen 1 uur!!! de visums al in mijn mailbox! TOPPIE!
Tiny – 18 mei 2015

Jullie komen de afspraken na. Binnen 2 uur had ik mijn Visum via mail binnen gekregen en ook nog goedkoop. Ga zo door. Super.
Jan C. – 17 mei 2015

We kunnen niet anders zeggen dan super snel afgehandeld.
Familie van der D. – 17 mei 2015

Ben niet in het bezit van creditcard dus de optie iDeal was voor mij een reden om de ESTA aan te vragen via Visumland.nl. Makkelijke aanvraagprocedure en binnen het uur de goedgekeurde documenten in de mail. Superservice en direct doorgezet naar rest van de ploeg!
Mark van der H. – 15 mei 2015

Dank je wel voor de supersnelle service :).
Leslie de R. – 15 mei 2015

Makkelijke Site en perfecte afhandeling.
Jan S. – 13 mei 2015

Bedankt voor de snelle service. Zal de site zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.
Ton M. – 11 mei 2015

Hartelijk dank voor de snelle service. Dat kunt u wat mij betreft ook melden op uw site, klantvriendelijk en vlotte service, top!
Marloes R. – 11 mei 2015

De aanvraag voor onze visa zijn super snel afgehandeld. Helemaal zoals op site is vermeld. Dus niets dan lof. Mag ook wel vermeld worden dat Visumland misschien wel de goedkoopste aanbieder is. De ANWB zou er goed aan doen deze aanbieder ook op haar site te vermelden ipv aanbieder die 35 euro per visum vraagt.
Willem K. – 11 mei 2015

Goede morgen Kelly, het was even zoeken maar gelukkig vond ik een eenvoudige manier om 2 visums aan te vragen. Ik ben er blij mee dat ze al zo snel in mijn bezit zijn. Hartelijk dank.
Lenie M. – 11 mei 2015

Onze ervaringen zijn alleen maar positief. Een snelle afhandeling door u. Direct per mail thuis gestuurd en een zeer snelle toezending per post (de dag er na). Voor ons, in verband met drukte thuis en op het werk, een prima manier om het uit te kunnen besteden.
Truus H. en Peter K. – 9 mei 2015

Hierbij dus een bedankje voor het snelle regelen van me visum. Deze site vond ik met surfen op internet. Ik heb dus een visum nodig en via het reisbureau kreeg ik een tip voor een site waar je alleen met een creditcard kon betalen. Die heb ik dus niet en de site was in het Engels, ook een struikelblok voor mij. Dus dacht deze doen, en mag wel zeggen super zoals U werkt. Ik vergat wat in te vullen en kreeg van u de kans om die gegevens alsnog te mailen. Niet elke site werkt zo. Dus hartelijk dank hiervoor. Inmiddels heb ik de site aan vrienden doorgegeven die ook naar Turkije gaan. Ik zal wat reclame voor de site maken.
Joke de B. – 9 mei 2015

Ongelofelijk zo snel en goedkoop vr dank. vorig jaar veel duurder uit via een andere site. Tot volgend jaar.
Willy P. – 7 mei 2015

Zeer bedankt voor de snelle service. Is echt een aanrader! Tot de volgende keer.
Gerard B. – 6 mei 2015

Ben erg blij met de snelle service! Dat alles goed geregeld is is toch weer een zorg minder. En betalen via iDEAL is een dikke plus. Zeer tevreden dus tot de volgende keer ๐Ÿ˜€
Robert A. – 5 mei 2015

Ik vind de service en de snelle manier van afhandelen uitstekend, ook de prijs is lager dan bij ander organisaties. Al met al ben ik zeer tevreden.
Arend M. – 5 mei 2015

Hartstikke bedankt voor de snelle en betrouwbare service. Ik zal zeker uw site delen op de media.
Grace K. – 4 mei 2015

Dank u wel voor de snelle af handeling volgende keer ziet u ons weer bij u terug.
Leo J. – 3 mei 2015

Geweldige duidelijke site en in een mum van tijd hadden wij onze VISA op de mail. Ben hier zeer positief over, TOP!!!!!
Anita M. – 30 april 2015

Visum aanvragen voor Turkije! Ja hoe moet dat? Zolang mogelijk uitgesteld, omdat ik niet een computerfreak ben. Effe google totdat ik Visumland tegenkwam. Had er gelijk een goed gevoel over. Duidelijk en betrouwbaar zoals vele anderen al bij de beoordelingen hadden geschreven. Meteen geregeld nog goedkoper als bij andere moeilijke sites en rechtstreeks contact nog wel tot avonds 22.00. En gelijk klaar en afgewerkt. Met i deal betalen en uit de printer. Ik kan dan ook iedereen deze site aanbevelen. Fijn dat mensen met je meedenken zoals Kelly Hendrikse. Nogmaals dank wij gaan weer onbezorgd op vakantie naar Turkije!
Annemarie van H. – 30 april 2015

Ik wil even meedelen dat uw website uitstekend voldoet aan mijn verwachtingen!Snel en duidelijk. Binnen een uur de visa binnen. Bedankt!
Dirk de J. – 30 april 2015

Dankjewel voor de bijzonder eenvoudige en snelle afhandeling van onze 4 visa aanvragen (binnen het uur!). Ook fijn dat je even telefonisch contact opnam om die weinig realistische geboortedatum (typo…) van mijn zoon te checken ๐Ÿ˜‰
Marika de M. – 29 april 2015

Graag wil ik mijn ervaring delen over Visum. Ik had voor mijn partner en mijzelf een visum voor Turkije aangevraagd. Ik had de gegevens gecontroleerd. Terwijl ik op de verzendkosten druk besef ik mij dat ik een verkeerde aankomstdatum had ingevuld. Direct heb ik een email gestuurd met vermelding van mijn vergissing en het verzoek om de datum te corrigeren. Vervolgens kreeg ik een email met de gevraagde visums met de verbeterde datum. KLASSE! Grote complimenten voor de klantvriendelijke behandeling. Onze complimenten en nogmaals dank.
Danielle F. en Roland van T. – 28 april 2015

Sneller duidelijker en eenvoudiger kan niet.
Johann K. – 26 april 2015

Hartelijk dank voor de snelle service, zaterdag avond visum aan gevraagd en binnen 2 uur in mijn mail. Super.
Cornelis B. – 25 april 2015

Wij zijn zeer tevreden over Visumland. Er was een kleine storing voor onze visum aanvraag, daar kwam meteen een mail over. Zo wisten wij dat het iets langer ging duren. In deze tijd is het toch prettig als je iets online besteld dat je daar een reactie op krijgt als de bestelling iets langer duurt. Prima service!
Marja vd W. – 25 april 2015

Dank jullie wel voor de super snelle service gewoon geweldig en aan iedereen aan te raden. Binnen een paar uur had ik hem binnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annerieke van S. – 24 april 2015

Super, wat een snelle service. Ik zal Visumland zeker aanraden bij mijn contacten.
Stephan M. – 23 april 2015

Dank jullie wel voor de snelle levering van de visa! We hadden ze al binnen in 1 uur en 6 minuten na het in orde maken van de aanvraag. Dat noem ik service!
Karin K. – 22 april 2015

Visumland heeft haar werkzaamheden op een uitstekende wijze en zeer snel uitgevoerd. Binnen een kwartier waren de Turkse visa binnen en konden ze worden uitgeprint. Ook is de prijs zeer concurrerend. Mijn complimenten en ga zo door.
Frits V. – 20 april 2015

Bedankt voor de vlotte levering van de Visa.
Arn van L. – 20 april 2015

Hartelijke dank alles prima geregeld een sterke aanrader wij zullen in de toekomst zeker een beroep op u blijven doen.
Jan en Mimi S. – 20 april 2015

De visa zijn snel en goed geregeld. Toppie! Mijn complimenten en ik ga je site zeker aanbevelen.
Corina G. – 20 april 2015

Prima geregeld op maandagochtend aangevraagd en even later al bericht in de mail. Keurig! Ik zal deze site zeker bij vrienden aanbevelen.
Jan P. – 20 april 2015

Zeer snel geregeld , binnen een half uur mijn visa binnen! En dat op de zondag :-). Ik zal deze site dan ook zeker anderen aanbevelen !
Arie A. – 19 april 2015

Bedankt voor de zeer snelle service in het afgeven van de e visums voor Turkije. Had niet verwacht dat dit op zondagmorgen binnen het uur geregeld zou zijn. Bedankt en veel succes met u Visumland.
Jos van K. – 19 april 2015

Hartelijk dank voor de snelle service. Mijn ervaring met Visumland is dat het snelle service verleent en als er iets hapert dit ook aan de klant doorgeeft. Er waren problemen met het Turkse netwerk waardoor de visa niet meteen aangevraagd konden worden. Direct stuurt Visumland er een bericht over en dat men zodra het netwerk weer werkt de aanvragen zullen worden verwerkt. Dit is ook helemaal in orde gekomen. En de kosten zijn ook een stuk goedkoper dan de meeste aanbieders. Deze rekenen โ‚ฌ 24,95.
Rick G. – 19 april 2015

Supersnel en goed geregeld deze visa aanvraag voor 3 personen. Handig en helder wat je moet invullen (gewoon in het Nederlands) en snel verwerkt. Prijstechnisch ook interessant! Dank je Kelly!
Sascha T. – 17 april 2015

Hierbij wil ik u bedanken voor het snel reageren op mijn mail dat ik de verkeerde datum had ingetoetst. Ik zal bij mijn kennissen en familie aangeven dat jullie site heel erg gemakkelijk is en ook nog eens niet duur tegenover de rest van de aanbieders. Ik bestel voortaan elk jaar de visums bij jullie.
Rene en Annet van der M. – 16 april 2015

Super service! Had na een half uur al een mail dat ik een onjuiste vertrekdatum had ingevuld. Heel stom van mij, maar heel attent van Visumland. Na weer een half uur had ik de visa binnen op de mail. Uitprinten en klaar! Hele goede, snelle regeling via deze site.
Jenny R. – 16 april 2015

Wij willen even reageren op visum aanvraag Turkije. Wij en 2 vrienden van ons waar wij het ook voor aangevraagd hadden waren allemaal zeer tevreden met de snelle service. Heel fijn dat het zo snel geregeld kon worden . Deze site hebben wij ook al aan andere vrienden doorgegeven die inmiddels ook hun Visum snel bij Visum land hebben kunnen regelen. Blijf zo door gaan met deze goede service.
Familie K. – 15 april 2015

Dank voor de snelle afhandeling van de visums. Op de site is ook een leuke bezichtiging van bijzonderheden in plaatsen in Turkije te bekijken. Wij vinden jullie super en ook de adviezen die op de site staan.
Janneke B. – 15 april 2015

Over twee dagen vertrekken wij op vakantie en werd ons geadviseerd om een visum vooraf te nemen ivm de drukte op het vliegveld. Heb vanmiddag de visums via visumland.nl besteld en had deze binnen een paar uur binnen op mijn email. Super dat dit zo snel geregeld word door jullie. Mijn complimenten.
Sarina F. – 14 april 2015

Dat was wel heeeeeel erg snel! Binnen een half uur mijn visum binnen! Bedankt.
Hans K. – 13 april 2015

Geweldig!! Op zondagavond binnen 1 uur alles rond. Dit adres geef ik door aan de vrienden waar mee ik op vakantie ga.
Laura de K. – 13 april 2015

Top geregeld, zelfs op zondag binnen twee uurtjes het visum binnen, bedankt.
Henk M. – 12 april 2015

Bedankt voor het heel snel verwerken van onze visumaanvraag voor Turkije, was binnen het uur.
Rene de Z. – 12 april 2015

Heel hartelijk bedankt voor de snelle visums. Heel betrouwbaar, echt een aanrader.
Heidi D. – 12 april 2015

Dat was snel, heel fijn dit. Ik ga waar ik kan je website noemen.
Mike R. – 12 april 2015

Bedankt voor de goede en snelle service voor het verkrijgen van 6 visums Turkije, we hebben U op mijn favoriete gezet voor de volgende keer.
Frans W. – 12 april 2015

Bedankt voor de correcte en vlotte afhandeling van mijn visum-aanvraag.

Riny V. – 10 april 2015

Heel hartelijk bedankt voor de supersnelle service net als vorig jaar ben ik zeer tevreden over jullie service. Fijne dag nog en wie weet misschien weer tot volgend jaar.

Ivonne F. – 7 april 2015

Wow wat snel…. 9.44 uur, mijn aanvraag en betaling gedaan, niet veel later visums binnen. Top service en een Top site. Heel duidelijk… Zal jullie zeker aanbevelen bij mijn familie/vrienden. Bedankt.

Alice P. – 7 april 2015

Geweldig goed geregeld. zeer vlug, en goed dat jullie nog eens alles controleren. Door jullie controle is ons waarschijnlijk veel ellende bespaard gebleven. Dank voor de goede service!

Frank van O. – 6 april 2015

Perfect geholpen! Zeer zeker het aanraden waard!!!!

Frank J. – 5 april 2015

Wat een super snelle service!! Top. Zal Visumland zeker aanraden bij vrienden en kennissen!!!!

Rick K. – 4 april 2015

Heel snel de visa binnen gekregen. Helemaal top!

Frank T. – 4 april 2015

Geweldig en bedankt voor de snelle afwerking.

Christianus B. – 4 april 2015

Fantastische snelle en accurate service, een dikke aanrader!

Stella van S. – 1 april 2015

Heeeeel erg bedankt voor de snelle levering en reactie! ECHT TOP!

Else van der M. – 1 april 2015

Super service, de visums binnen een uur op de mail en een dag later via de post. We hebben de site al aan meer mensen doorgegeven en zullen in de toekomst zeker weer gebruik van deze site maken.

Lenie P. – 1 april 2015

Zeer tevreden over de vlotte afwerking van de procedure!

Alexander S. – 1 april 2015

Net visum aangevraagd voor mijn zoon en mij zeer snelle afhandeling snel na de aanvraag had ik de visums al binnen via de mail ! Helemaal top.

Esther S. – 1 april 2015

Voor het eerst gebruik gemaakt van Visumland naar Turkije. Ik heb namens de 11 personen die met ons meegaan (kinderen en kleinkinderen) een visum voor alle elf aangevraagd. Heb versteld gestaan dat ze ons zo geholpen hebben. Onze dank daarvoor.

Lucy V. – 31 maart 2015

Een visum aanvragen bij visumland ging uitstekend. Snelle afhandeling en in verhouding met andere ook goedkoper. Plus alles in het Nederlands en betalen met ing of bank. Geen Visa nodig. Gewoon perfect.

Magdy M. – 29 maart 2015

Dank u wel! Onwijs fijn dat het heel snel lukte. Keep up the good work!

Laila A. – 23 maart 2015

Wij waren erg blij met de supersnelle service van Visumland. Duidelijke site, betaling ging gemakkelijk en 1,5 uur na het aanvragen ontvingen we het visum al! Zeker een aanrader!

Esther N. – 23 maart 2015

Ontzettend snelle service. Op zondagavond een visum voor de VS aangevraagd en een uur later kreeg ik al een visum per e-mail toegestuurd. Ook de website is overzichtelijk en duidelijk. Wanneer ik binnenkort een visum voor Turkije nodig heb, zal ik zeker weer gebruik maken van deze website!

Renee van den B. – 22 maart 2015

Wij willen bij deze laten weten blij verrast te zijn dat we al binnen 1 uur een mailtje kregen van visumland dat onze visums zijn verleend. Onze grote dank voor de snelle en nette service!

Melanie H. – 22 maart 2015

Binnen een half uur na mijn aanvraag kon ik mijn reistoestemming voor de VS al printen! En geen gedoe met een creditcard. Top!

Gwen B. – 19 maart 2015

Geweldige service van visumland, zaterdagavond om kwart voor tien besteld en twee uur later kon ik de evisums al downloaden en uitprinten. Dat is nu wat je noemt snelle service. Volgende keer weer.

Marcel de H. – 15 maart 2015

Bedankt voor het goed verlopen van de Visa, dit is al de tweede keer dat ik bij jullie een visa aanvraag en het verloopt soepel.

Ria P. – 14 maart 2015

De vakantie was fantastisch. Een uitgeprinte kopie bleek overbodig, maar dat terzijde, hartstikke bedankt voor de snelle respons.

Joost M. – 11 maart 2015

Het visum voor Turkije vroeg ik aan op vrijdagmorgen 6 maart om 10.40 uur. Even later, 11.00 uur, kon ik het uitprinten. Een onvoorstelbaar snelle service dus.

Berend L. – 6 maart 2015

Bedankt voor de snelle en goede service. Weet voor 100 procent zeker dat ik de volgende keer weer van jullie geweldige service gebruik maak.

Sylvia T. – 5 maart 2015

Wat een supersnelle service, dat dit in deze tijd mogelijk is zonder dat jullie mijn paspoort nodig hadden. Zal jullie bij mijn reisgenoten en collega’s aanbevelen ook vanwege de lage prijs. Nogmaals bedankt.

Gerard van der H. – 3 maart 2015

Ondanks dat ik in het buitenland woon als Nederlander en ik niet via Paypal kan betalen heeft Visumland mij uitstekend geholpen met een visum voor Turkije. Een pluim met een griffel voor deze service!
Alex B. – 3 maart 2015

Beste Kelly, We hebben elkaar even aan de telefoon gehad, omdat ik nog wat vragen had. Je hebt mij vervolgens het vertrouwen gegeven om mijn visum bij je aan te vragen.
Binnen een kwartier had ik mijn visums per e-mail binnen en helemaal correct. Hartelijk bedankt voor de snelle reactie.
Marijke R. – 2 maart 2015

Geweldige service voor een redelijk bedrag. Kelly zorgde ervoor dat ik net op tijd mijn ESTA voor de VS had.
Peter V. – 25 februari 2015

Net zo als de reacties van anderen, een geweldige service. Bedankt.
Emine C. – 18 februari 2015

Veel dank voor het snelle antwoord en de perfect service!
Walter D. – 13 februari 2015

Ik ben super tevreden over de service en de snelheid. Helaas kwam ik er achter dat ik mijn gegevens niet goed had ingevuld en binnen no time had ik een reactie op mijn mail en werd de fout meteen hersteld. Nog geen uur later had ik mijn visum binnen!! Een zeer tevreden klant!
Annette S. – 10 februari 2015

Hallo Kelly. Hartstikke bedankt! Voor deze snelle service. Het was voor mij de eerste keer om een visum aan te vragen voor Turkije. Ik was daar een beetje zenuwachtig voor maar dat was allemaal overbodig. Ik raad het aan ieder aan om jullie aan te bevelen. Hartelijk dank!
Barbara van den B. – 9 februari 2015

Onwijs bedankt voor mijn ESTA reistoestemming. Ook onwijs bedankt voor de snelle en goede service. Ik ben zeer tevreden.
Priscilla S. – 5 januari 2015

Dank u wel voor het toesturen van het visum. Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening. Snel, vriendelijk en accuraat.
Jacqueline P.

Tijdens mijn zoektocht voor een visum voor Turkije ben ik bij jullie uitgekomen omdat het bij jullie het goedkoopste is. Na het zien van de simpele (maar erg overzichtelijke) site was ik niet helemaal zeker of dat het allemaal goed zou komen. Je verwacht een heel serieuze site met allemaal poespas. Toch had ik na een uur de visa van mijzelf en vijf reisgenoten al binnen en was alles dus gelijk geregeld! Een top service! Zeker aan te raden.
Mathieu van V.

Ik was een beetje huiverig om online een e-visum aan te vragen maar omdat ik geen creditcard heb en de website er goed uit zag heb ik het uiteindelijk toch maar gedaan. Dit heeft ons een hoop stress bespaard.
Maria H.

Omdat mijn paspoort geen 6 maanden meer geldig was werd ik gebeld door een medewerker van Visumland. Mijn geld kreeg ik gelijk terug gestort! Ik kreeg duidelijke uitleg en kon gelukkig nog net op tijd een nieuw paspoort aanvragen bij de Gemeente Zoetermeer. Vervolgens heb ik uiteraard opnieuw mijn gegevens ingevuld bij Visumland, en betaald, en daarna kreeg ik nog dezelfde dag mijn visum.
Kees V.

Geweldige visumdienst. Ik heb voor 8 mensen een visum aangevraagd en had deze binnen 2(!!!) uur in mijn mailbox.
Janneke van der P.

Hartelijk dank voor de super snelle en gebruiksvriendelijk service. Zelfs voor mijn vrouw met een paspoort uit het Verenigd Koninkrijk is het in een aanvraag geregeld. Geen gezeur meer met euros en Britse ponden. Helemaal Top.
Marco K.

Ik had met spoed een visum nodig omdat ik de volgende dag al zou vertrekken. Dit omdat ik net een nieuw paspoort had aangevraagd. Uiteindelijk het e-visum bij jullie gekocht. En ik ben blij toe. Top service. 1 belletje (om toch te zeggen dat het haast had), en ik had binnen een halfuur al mijn visum in de mail.
Daphne B.

Dank voor de goede snelle levering van mijn visum.
Ali R.

Dit jaar 2x naar Turkije geweest. De eerste keer (toen het nog kon) daar een visum gekocht voor 25 euro. De 2e keer goedkoper bij jullie! Helemaal top geregeld.
Erik M.

Wat een super snelle service. Kopie paspoort was niet eens nodig.
Pieter Z.

Meer ervaringen