Ervaringen juli – december 2015

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:

Lees nieuwste ervaringen โ†’

Super bedankt voor de snelle service en correspondentie via jullie fb pagina. Ik zal zekers voortaan bij jullie mijn volgende ESTA aanvragen! Heb vanavond al jullie aangeraden aan mijn collegas en ze hebben gelijk jullie website genoteerd. Dank jullie wel ik ben zeer tevreden!
Layonee – 30 december 2015

Goede en snelle service voor een scherpe prijs! Ideaal als je geen creditcard hebt.
Debbie – 21 december 2015

Bedankt! Prima service, eenvoudig en snel.
Peter – 13 december 2015

Enorm bedankt! Dom dat ik een foutje had gemaakt, maar hier dezelfde dag nog een mail van ontvangen of dit klopte. Na de wijziging door te hebben gegeven dezelfde dag mijn ESTA ontvangen voor de VS. Top service, zeker omdat ik hier kon betalen met ideal.
Felicia – 4 december 2015

Dit was mijn eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Visumland en ik zou het zo aan iedereen willen aanbevelen!! Het is een gemakkelijk en overzichtelijk formulier wat er ingevuld moet worden en een groot plus punt is dat je makkelijk via iDEAL kunt betalen. Ik heb tevens ook super snel mijn Esta mogen ontvangen. Super service!!
Astrid B. – 2 december 2015

Ik heb geen Facebook of Twitter maar wil u graag laten weten dat ik erg tevreden ben. Het aanvragen van een esta was veel overzichtelijker dan op sommige andere websites. Dezelfde dag nog goedgekeurd, helemaal blij. Bedankt!
Andrea T. – 27 november 2015

Hartelijk dank voor deze zeer snelle afhandeling.
Janet H. – 25 november 2015

Dezelfde dag had ik de visa al in de mail. Fantastisch en goedkoop. In het vervolg zal ik altijd mijn visa bij u aanvragen. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle afhandeling.
Atti Z. – 25 november 2015

Duidelijke website, gemakkelijk met iDEAL kunnen betalen, en al snel reactie, helemaal TOP!!!
Raymond en Ilse. – 24 november 2015

Dank je wel voor je hulp en de snelle afhandeling.
Elske F. – 9 november 2015

Dank u voor de snelle service. Als je geen creditcard hebt is dit een uitkomst.
Rutger de W. – 8 november 2015

Bedankt voor het in orde maken van onze ESTA.
Joyce M. – 1 november 2015

Bedankt voor de goeie en snelle service visa.
Ivanka P. – 29 oktober 2015

Wat een goede service! En super bedankt voor de snelle reactie.
Jonie M. – 27 oktober 2015

Hartelijk dank voor de snelle reactie en de goede service!
Clea A. – 26 oktober 2015

Graag wil ik u bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van onze digitale Turkije visa. Uw site is zeer duidelijk en overzichtelijk. En betalen via Ideal is ook ontzettend handig. U maakte mij per mail attent op een aanvraag foutje mijnerzijds. ONTZETTEND bedankt voor uw oplettendheid!! Ik raad anderen ook aan om hun visum via uw site te regelen. Kortom, snel en een betrouwbare site!
Fred, Morena & DC. – 25 oktober 2015

Super snel ons visum ontvangen. Inderdaad voor 22.00 u aangevraagd en dezelfde dag nog ontvangen!! Goede en duidelijke site. Succes verder.
Marijke D. – 22 oktober 2015

Bedankt voor u snel en goede service. Wij zijn helemaal tevreden met u site. Wij hebben ook u site naar ons kennis en Families doorgegeven.
Willem Jan de S. – 20 oktober 2015

Zeer fijne site, zal hem zeker aanbevelen!
Johanna S. – 15 oktober 2015

Bedankt voor de supersnelle afhandeling van onze 4 e-visa tegen een zeer scherp tarief. Super bedankt!!
Timbey L. – 14 oktober 2015

Ik had 4 e-visums voor Turkije besteld en deze snel binnen!!! Zo snel had ik het nooit verwacht. Wat een service!!!! Volgende keer weer bij visumland!!
Rachida. – 12 oktober 2015

Wat een snelle service: dezelfde dag had ik mijn digitale visum al binnen! En makkelijk, dat betalen via Ideal. Volgende keer begint mijn vakantie weer met Visumland!
Erik R. – 11 oktober 2015

We zijn zeer tevreden met de super snelle afhandeling. Zeer betrouwbaar en snel, al met al zeker een aanrader voor mensen die een visum nodig hebben. Bedankt Visumland en mochten we ook weer een land bezoeken waar een visum voor nodig is, dan zullen we zeker weer een beroep op jullie doen.
Sherida A. – 8 oktober 2015

Zoals iedereen ging ik op zoek naar een goedkoop visum voor Turkije. Ik kwam op de site van Visumland terecht, heel overzichtelijk en duidelijk. Na het eenvoudig bestelen van mijn visum kwam ik erachter dat ik verschillende gegevens niet had ingevuld. Omdat het al laat was heb ik Visum land een mail gestuurd. Meteen kreeg ik een mail terug of ik de onbekende gegevens alsnog via de mail kon doorgeven. Dit heb ik gedaan. Dezelfde avond had ik mijn 2 visums in de mailbox. Zeer betrouwbare, perfecte communicatie en afhandeling!
Sandra M. – 7 oktober 2015

We hadden een visum aangevraagd via visumland. Ik was niet op de hoogte van de nieuwe regels voor Turkije. Maar gelukkig attendeerde jullie mij erop dat het paspoort langer geldig moet zijn dan nu het geval was. Snel een nieuw paspoort aangevraagd en na een week de nieuwe datum en paspoort nummer doorgegeven. Diezelfde avond had ik mijn visum via de mail binnen. Bedankt.
Linda van H. – 7 oktober 2015

Prima en snel geregeld, volgende keer weer! Bedankt!
Hilde K. – 6 oktober 2015

Bedankt voor de snelle service. Dezelfde dag na het versturen van de aanvraag de E-visums al in de mailbox. Aanvraag formulier is duidelijk en prima in te vullen. Een prima site. Voordeel: je kunt gewoon met IDEAL betalen.
Mieneke vd W. – 6 oktober 2015

Iedereen moet het doen. Het is snel betrouwbaar en 100% veilig.
Mehmet S. – 4 oktober 2015

Visumland, bedankt voor de snelle service! Dezelfde dag had ik de E-visum ontvangen! En ook de prijs… Top! Sneller & goedkoper kan gewoon niet!
Sylvia G. – 3 oktober 2015

Bedankt voor de snelle service.
Robert van den H. – 3 oktober 2015

Bedankt voor de snelle service. U komt zeer betrouwbaar over en na veel zoeken ben ik geen goedkopere aanbieder tegengekomen. De volgende keer weet ik u te vinden en zal ik gebruik maken van uw diensten. Mijn complimenten.
Theo Z. – 2 oktober 2015

Heel erg bedankt… mijn vertrouwen in jullie is heel erg groot. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken.
Sevim K. – 29 september 2015

Niet te geloven! De visum rond 20:00 aangevraagd, dezelfde dag binnen. Heel erg bedankt voor jullie snelle dienst.
Kerim K. – 28 september 2015

Hartstikke bedankt voor de mogelijkheid om mijn esta in het Nederlands in te kunnen vullen en dit via IDEAL te kunnen betalen. Ik had anders een creditcard moeten aanvragen. Het is een betrouwbare en duidelijke site en de reviews zijn zeer goed vandaar dat ik zelf ook mijn esta via jullie heb aangevraagd. De volgende keer zal ik dit zeker weer doen! De snelle service is fijn en ook dat jullie contact hebben opgenomen toen ik iets niet goed had ingevuld en zelf boven het hoofd had gezien.
Priscilla D. – 28 september 2015

Bedankt voor de snelle service,mooie duidelijke site helemaal tevreden kan dit iedereen aanraden kom volgende keer zeker weer bij jullie terug super bedankt.
Johannes P. – 27 september 2015

Mooie site en in goede orde onze visums ontvangen. Door de goede prijs en service raad ik Visumland aan iedereen aan.
Anouk van B. – 27 september 2015

Super snel en veilig, binnen enkele uren heb je het visum op de mail. Duidelijk en eenvoudig formulier om in te vullen en de prijs is ook goed. De volgende keer weer.
Peter en Marjo R. – 26 september 2015

Super snel en veilig, binnen enkele uren heb je het visum op de mail. Duidelijk en eenvoudig formulier om in te vullen en de prijs is ook goed. De volgende keer weer.
Peter en Marjo R. – 26 september 2015

Zo makkelijk, vertrouwd en snel!
Anja A. – 21 september 2015

Fantastisch! Happy happy happy! ๐Ÿ™‚ Mooie site, goede service, goede prijs! En ook nog dezelfde dag binnen! Thanks thanks thanks! ๐Ÿ™‚
Mustafa C. – 21 september 2015

Super geregeld.
Joyce T. – 21 september 2015

Goede en snelle service, ook op zondag. Om 17.00 uur ingevoerd en dezelfde dag al ontvangen. Prima service. Bedankt.
Martin V. – 20 september 2015

Super dat het zo snel kan. Heel fijn! Ik zal Visumland zeker aan anderen aanraden!
Jane – 18 september 2015

Wauw wat een ongelooflijk fantastische snelle service! Top! Hartstikke bedankt voor alles! Dit is zeker een positieve beoordeling waard.
Lan T. – 17 september 2015

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie cq levering van het visum. Tevens is het een pluspunt dat t goedkoper is als op andere sites. Volgende keer weten we jullie weer te vinden.
Paul V. – 16 september 2015

Zoals ik al eerder schreef super bedankt dat je mee kijkt naar mijn aanvraag. Ik ben daar zeer tevreden over. Ik ga het door geven..
Jan van D. – 15 september 2015

Een supersnelle service tegen een zeer schappelijke prijs. Een aanrader voor iedereen die een visum voor Turkije nodig heeft. Nu gaan we genieten van een heerlijke vakantie!
Marcel van B. – 15 september 2015

Supersonisch snelle service, bedankt.
Peter van T. – 15 september 2015

Prima en zeer snelle service. Volgende keer weer.
Robert van H. – 14 september 2015

Super, bedankt voor de zeer snelle service!
Wouter J. – 13 september 2015

Mijn eerste ervaring met Visumland is zeer positief! Ik kreeg persoonlijk een mailtje over een storing in het systeem, waardoor ik niet dezelfde dag mijn ESTA goedkeuring zou kunnen ontvangen en alternatieven zou ik het hier niet mee eens zijn. Dit is heel erg goed opgepakt. Bovendien is een visum snel en goedkoper dan op vele andere sites aan te vragen.
Chantal L. – 12 september 2015

Bedankt voor ww correcte, snelle afhandeling.
Jacob van O. – 11 september 2015

Inmiddels al tweemaal gebruik gemaakt van deze snelle, betrouwbare en punctuele service. Waren alle serviceverleners maar zo goed! Kom hier volgende keer zeker weer terug.
Cees van K. – 10 september 2015

Dankuwel! Zeer snelle service, alert en makkelijk. Toppie!
Froukje W. – 8 september 2015

Super service, uitstekend geholpen binnen no time!!! Volgende x vinden we jullie weer!!!
Fianne E. – 6 september 2015

Super service, heel snel waren de visums binnen!!
Brenda van S. – 6 september 2015

Voor een korte vakantie een visum voor Turkije aangevraagd en snel gekregen! Duidelijke site en makkelijk te doorlopen. Kortom een aanrader!
Onno V. – 6 september 2015

Bedankt voor de snelle reactie. Snel en goedkoop een visum. Ga zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.
Albert B. – 5 september 2015

Bedankt voor de snelle service!!!
Luuk P. – 3 september 2015

Dank je wel voor de snelle afhandeling en de klantvriendelijkheid, dit waardeer ik ten zeerste. Met een vriendelijke groet een tevreden persoon :).
Danny K. – 3 september 2015

Bij deze willen wij namens ons hele gezin Visumland bedanken voor alle goede service en adviezen die zij ons gegeven hebben. Ivm een visum aanvraag voor onze poolse schoondochter hebben ze ons de juistte adviezen gegeven zodat we uiteindelijk het visum nu ruim op tijd binnen hebben en met het hele gezin onze 35 jarige trouwdag in Turkije kunnen gaan vieren. Een volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van jullie service. Namens ons allemaal bedankt.
Antoinet B. – 3 september 2015

Geweldige service bij Visumland. Helaas een foutje gemaakt en ik was hier binnen een uur op geattendeerd. Foutje doorgegeven en snel de benodigde visa keurig op de mail. Gewoon top geregeld en in een klik klaar voor het uitprinten. Ook een pre dat je deze in papiervorm op kan laten sturen en de betaling via ideal gelukkig mogelijk is en niet zoals bij vele alleen met credit/card. Volgens mij tevens de goedkoopste van allemaal wat helemaal heerlijk is. Gewoon helemaal TOP.
William van der M. – 2 september 2015

Geweldige service bij Visumland. Helaas een foutje gemaakt en ik was hier binnen een uur op geattendeerd. Foutje doorgegeven en snel de benodigde visa keurig op de mail. Gewoon top geregeld en in een klik klaar voor het uitprinten. Ook een pre dat je deze in papiervorm op kan laten sturen en de betaling via ideal gelukkig mogelijk is en niet zoals bij vele alleen met credit/card. Volgens mij tevens de goedkoopste van allemaal wat helemaal heerlijk is. Gewoon helemaal TOP.
William van der M. – 2 september 2015

Via internet terecht gekomen op visumland. Stond op de site voor 22:00 uur aangevraagd binnen 24 uur ontvangt u de visums. Heb na 22:00 uur aangevraagd voor 5 personen en dezelfde avond kreeg ik een mail met de visums. Echt een top bedrijf snel en betrouwbaar! Ik wil hierbij de mensen hierbij bedanken.
Sezer O. – 2 september 2015

Visumland heeft haar werkzaamheden goed, snel en zorgvuldig verricht en heeft ons ook goede adviezen gegeven m.b.t. de ingangsdatum van onze visa. Het is ook erg handig dat je snel met Ideal kunt betalen en er geen betaalkaart voor nodig is. We kunnen visumland bij ieder aanbevelen.
Frits V. en Kees C. – 2 september 2015

Heb nu voor de tweede keer een visum bij jullie aangevraagd en is me goed bevallen.
Hans Z. – 1 september 2015

Waarom meer betalen als het op een veilige manier voor goedkoper kan. Prima service!
Najim O. – 1 september 2015

Goede en snelle verwerking van het visum. Zo geregeld en makkelijk uit te printen.
Lies S. – 1 september 2015

Goedendag, wat een supersnelle en goede service voor een schappelijke prijs, TOPPY.
Saskia K. – 1 september 2015

Bijzonder nette, snelle en correcte service van Visumland. Ga direct onze vrienden, waar wij mee op vakantie gaan adviseren, dat zij hun visa ook heel makkelijk bij Visumland kunnen aanvragen.
Ruud R. – 30 augustus 2015

Van harte bedankt voor de snelle service en een goede prijs voor de visum van Turkije, Visumland zeker de volgende keer weer.
Kees G. – 30 augustus 2015

Dank voor de snelle en correcte toezending van de visa. Ook uw snelle telefonische advies in verband met het verlopen van andere documenten is zeer gewaardeerd. Ik zal Visumland zeker aanbevelen.
Freerk F. – 29 augustus 2015

Visum Turkije aangevraagd bij Visumland. Het ging heel soepel.
Els de V. – 28 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle, persoonlijke verwerking en ook nog eens tegen een zeer schappelijk tarief.
Peter van den N. – 28 augustus 2015

We zijn terug van vakantie en de Esta van Visumland heeft prima gewerkt. Onze dochter heeft een andere versie gekregen begin jullie dan wij 4 weken later. De hare kwam ook nog eens over de post. Dat bleek een uitgeprinte versie te zijn van de digitale. Beide versies gingen zonder problemen. De verwerkingstijd bij Visumland is supersnel. Ook het betalen bij 3 esta tegelijk ging na een kort mailtje zeer voorspoedig. Dank voor deze service. Ik dan op basis van onze ervaring Visumland aanraden. De telefonische bereikbaarheid is ook nog eens zeer goed.
Ben P. – 28 augustus 2015

Mooie, overzichtelijke site. Snelle service, precies zoals beschreven, geen loze woorden. Zal vast vaker gebruik maken van jullie service, heb jullie al aanbevolen bij andere groepsreizigers!
Sharon T. – 27 augustus 2015

Echt een topservice zondag besteld de zelfde avond nog binnen voor de zekerheid ook per post gedaan dinsdag al in huis echt toppie bedankt voor de goede service.
Wilma Van O. – 27 augustus 2015

Goede behandeling, vriendelijk en correct. Hoop nogmaals zaken met U te doen.
Henk K. – 27 augustus 2015

Prima en snel geregeld!
Marja W. – 26 augustus 2015

Fijne, duidelijke website met snelle service. Ook nog een stukje goedkoper dan de gemiddelde aanbieder. Perfect!
Tim O. – 26 augustus 2015

Visumland heeft een super goede service voor het aanvragen van visums.
Maurice J. – 25 augustus 2015

Bedankt voor de zeer snelle en voordelige verzorging van onze visa voor turkije. Jullie zijn een echte aanrader voor alle vakantiegangers naar turkije !!!!!!! Laat de reisorganisaties jullie aanbevelen voor hun vakantie. BEDANKT.
Johannes V. – 25 augustus 2015

Dank u wel voor de zeer vlotte afhandeling van het visa. We zijn zeer tevreden en vergeten Visumland bij volgende visa zeker niet. Mijn complimenten.
Mariette van G. – 25 augustus 2015

Nou deze site wil ik iedereen wel aanbevelen. Ik ben niet zo handig met de computer en heb geen creditkaart. Maar in minder dan een dag tijd heb ik mijn visum geregeld en in huis. Volgende keer weer bij visumland.
Nel S. – 25 augustus 2015

Dit was mijn eerste aanvraag voor Turkije via Visumland, en gelijk is deze ervaring TOP! Ik had in mijn aanvraag een behoorlijke fout gemaakt, maar door oplettendheid van de medewerkster kon dit gelijk hersteld worden! Tevens nog een klein foutje welke ook door haar hersteld is, echt heel fijn! Dank jullie wel!
Sandra G. – 24 augustus 2015

In goede orde ontvangen, nog bedankt voor de snelle reactie. Top.
Wim K. – 24 augustus 2015

Dank voor de snelle hulp en goede service. Ga zo door!
Lennart de B. – 23 augustus 2015

We hebben de visa voor Turkije ontvangen. Dit was snel gegaan en ook gemakkelijk om aan te vragen.
Godfried H. – 22 augustus 2015

Keurig en netjes en snel verwerkt. Prima en beter kan niet. Ik had nog een vraag m.b.t. uitprinten. Gebeld en goed en net antwoord. Zeker aan te bevelen.
Peter van B. – 22 augustus 2015

Snelle afhandeling. Goede service.
Ramona B. – 22 augustus 2015

Ik heb een goede ervaring ondervonden met visumland! U bent correct en oplettend bij t aanvragen van mijn visum. U heeft mij erop geattendeerd dat ik een fout heb gemaakt met de aankomst datum in Turkije heel scherp gezien Mw Hendrikse mijn complimenten. U bent vriendelijk in omgang en snelle afwikkeling van zaken ik hoop in de toekomst u weer te krijgen als persoon voor het verstrekken van mijn visa. Ik wens u een prettig weekend en voortzetting voor komende week.
Patricia H. – 21 augustus 2015

Prima ervaring met uw organisatie, de VISA waren snel op de mail, snel, goedkoop en, ook niet onbelangrijk, een duidelijke site. hartelijke dank!
Marja R. – 20 augustus 2015

Voor onze reis naar de VS alles perfect en snel geregeld via visumland. zeer aan te bevelen!
Sake T. – 19 augustus 2015

Omdat ik niet over een creditcard beschik kon ik niet via de officiele weg een visum aanvragen, maar na wat zoeken op internet vond ik Visumland. De website komt betrouwbaar over, ook vanwege de ervaringen van anderen die erop vermeld stonden. Vanmorgen vroeg visum aangevraagd en ’s middags al per mail binnengekregen. Indien je niet over een creditcard beschikt is deze website zeker een aanrader.
Danielle C. – 19 augustus 2015

Ik ben snel, goed en vriendelijk geholpen. Per ongeluk had ik de verkeerde reisdatum vermeld, maar dit werd binnen no time opgelost. Visumland is prima aan te bevelen!
Lisa – 17 augustus 2015

Hartelijk dank voor het aanvragen en doorsturen van ons visa voor Turkije. Helemaal goed! Ik wist niet zeker dat ik perse op de ingangsdatum van het visum alleen kon aankomen in Turkije. Dank u! Bedankt voor de snelle reactie en goede service!
Yunus O.- 16 augustus 2015

Ik wil u graag bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van de aanvraag van de ESTA voor mijn vrouw en mij. Wij gaan binnenkort op reis naar Vancouver en van daaruit een rondreis door een gedeelte Canada en een gedeelte door Amerika. Wij gaan samen met mijn zus en zwager en ik heb jullie site bij hun aanbevolen.
Henk J.- 16 augustus 2015

We waren verrast hoe snel we onze visums hebben ontvangen! Dit is ons nog nooit gebeurd. Snel, betrouwbaar en keurige uitleg gegeven. En voor een , naar verhouding met andere aanbieders, goedkope visa kosten. Ik zou het iedereen aanraden.!!!!! Volgende keer neem ik weer met jullie contact op voor een visum aanvraag. Hartelijk dank.
Jona M.- 15 augustus 2015

Ik wil jullie bedanken voor de snelle service en ook voor het feit dat jullie niet zomaar een visum verstrekken maar ook daadwerkelijk naar de verstrekte gegevens kijken omdat ik in eerste instantie een verkeerd paspoortnummer had gegeven en jullie mij daarop attendeerde. Nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling.
Frank W.- 14 augustus 2015

Bedankt voor de snelle verwerking en de service!
Janet W.- 14 augustus 2015

Bedankt voor de snelle afhandeling, binnen enkele uren retour! Prettige/duidelijke site ook en fijn dat er geen creditcard nodig is.
Erica K.- 14 augustus 2015

Ik vind de service super. Ging allemaal heel makkelijk en snel. Bedankt voor uw hulp.
Rosa S.- 14 augustus 2015

Super snel en perfect geregeld zeer tevreden.
Conny S.- 14 augustus 2015

zeer netjes en snel geregeld. meerdere visums aangevraagd al snel via de mail binnen gekregen. ook nog voor een scherpe prijs.
Angelique van de P.- 13 augustus 2015

Visumland perfect. Vandaag aangevraagd en enkele uren al op de mail thuis. Super, ik raad iedereen aan om bij visumland een visum aan te vragen en de goedkoopste.
Fam S.- 12 augustus 2015

Hartelijk dank voor jullie goede service! En voor de snelle reactie, top! Heel fijn dat ik hier met iDEAL kan betalen. Aanrader voor iedereen!
Oliva I.- 11 augustus 2015

Dezelfde dag al de visa van mij en mijn vriend binnen gekregen! Gemakkelijk aan te vragen en voor een schappelijke prijs.
Eileen van S.- 10 augustus 2015

Bedankt voor de SUPERSNELLE service. Dezelfde dag alle visa binnen en dat voor goedkoopste prijs die we konden vinden. Toppie!
Dennis de J.- 10 augustus 2015

Hartelijk dank voor de supersnelle service. Echt een aanrader om dit op deze manier online te regelen met jullie.
Henk R.- 9 augustus 2015

Bedankt voor de goede oplettendheid omdat ik de verkeerde geboorte datum had ingevuld! En voor de snelle service. Ik ben erg tevreden hoe dit is afgehandeld.
Renate van den W.- 9 augustus 2015

Een dag voor onze vakantie aangevraagd, maar liefst 6 visums en heel snel ontvangen top!!! en ik had een fout gemaakt dat hadden ze opgemerkt en mij een bericht gestuurd en alsnog zo snel de visums ontvangen super!!
Nabila el M.- 8 augustus 2015

Bedankt voor de snelle service. De visums had ik gelijk de volgende ochtend, in de avond aangevraagd per mail, op de mail. Wij zijn erg tevreden!!!
Claudia van K.- 8 augustus 2015

Super bedankt. Hele goede service en je hebt het visum heel snel in je e-mailbox.
nicky de v.- 7 augustus 2015

Dank u voor de duidelijke en snelle afhandeling bij het aanvragen van de visums voor Turkije, en de complimenten voor uw website en de duidelijke uitleg op de site.
Arthur H.- 6 augustus 2015

Bedankt voor de snelle reactie het was eenvoudig te printen.
Esther D.- 6 augustus 2015

Zeer snelle service en vriendelijk. Ik mocht zelfs zo laat mijn vragen stellen via chat en het werd netjes beantwoord. Visums best op een late tijdstip aangevraagd en alsnog snel mijn visums ontvangen. Zou jullie zeker aanbevelen. Qua prijs zitten jullie ook lager als de anderen.
Selma K.- 6 augustus 2015

Fantastisch, visum zeer snel in mijn mailbox! Visumland, bedankt voor de snelle en correcte afhandeling!
Jolanda de K.- 5 augustus 2015

Hoi, bedankt voor de supersnelle service! En voor de recensie: Supersnelle reactie op vragen per mail en telefonisch en binnen een paar uur de visa, helemaal top! De volgende keer weer via Visumland.
Astrid V.- 5 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle afhandeling, Top!! Zeker aan te bevelen aan andere vakantiegangers. Tip: is al eerder gezegd een bevestiging na het betalen zou wel heel fijn zijn.
Rakesh R.- 5 augustus 2015

Werkelijk supersnel ontving ik mijn visa. Dat is nog sneller dan voorheen op het vliegveld in Turkije in de rij staan om een visum aan te vragen. Aanbevelenswaardig!
Ingrid B.- 4 augustus 2015

Bedankt voor de snelle afhandeling! En ook het snel doorgeven dat er een nieuwe paspoort aangevraagd moest worden, vanwege de geldigheidsduur. Daarnaast is het via jullie goedkoop en komen er geen andere kosten bijkijken. Als iemand een visum nodig heeft zeker voor visumland gaan!
Nadia N.- 4 augustus 2015

Super snel idd en netjes mijn vraag beantwoord.. Dank je en heb mn vriendin ook dit adres doorgegeven!
Ragnhild J.- 3 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle verwerking van onze gegevens. Ik ben blij dat alles zo vlug afgehandeld is en dat jullie mij gemaild hebben zelfs nog heel laat op de avond. Ik zou iedereen aanraden visumland te gebruiken.
Hilde G.- 3 augustus 2015

Dank voor de snelle service. Visumland is de goedkoopste en zeer snel, zelfs op zondag! Goed programma in beveiligde site.
Bart F.- 2 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle service en dat op zondag!! Geweldig!
Teun K.- 2 augustus 2015

Visumland biedt precies wat een reiziger zoekt: goede informatie en een hele snelle service tegen lage kosten. Hulde!
Peter van ’t H.- 1 augustus 2015

Goedeavond Kelly, De visa in goede orde ontvangen en inmiddels uitgeprint. Alleen was ik bang dat er iets verkeerd gegaan was omdat ik geen bericht kreeg dat de aanvraag ontvangen was. Je hoort tegenwoordig zoveel over malafide internet bedrijven die je oplichten waar je bijstaat. Ik ben op een gegeven moment gaan appen en bellen. Gelukkig kreeg ik antwoord en kon ik na ontvangst van de visa (nog op dezelfde dag) met een gerust hart naar bed. Dank voor de afhandeling. Nu zal ik visumland zeker aanprijzen bij familie en vrienden. Misschien een onnodige tip maar het voorkomt stress bij de ontvanger als het lang lijkt te duren: een ontvangst bevestiging sturen aub, Mijn zus had eerder een aanvraag gedaan (notabene op advies van mij) en had al binnen 3 uur haar visa, vandaar dat ik wat vertwijfeld raakte als het wel goed gegaan was. Een ontvangst bevestiging had dit voorkomen. Overigens een prima, duidelijke website.
Aglaia L.- 30 juli 2015

Wauwww wat een goede service, lekker vlot en heel vriendelijk te woord aan de telefoon. Vanmiddag 16:00 uur 5 Visum voor Turkije aangevraagd en dezelfde dag via mijn e-mail binnen. Hartelijk dank Kelly voor de goede service zeker een aanrader voor iedereen die een Visum nodig heeft graag VISUMLAND!!!
Jeanella C.- 30 juli 2015

bedankt Kelly, voor de snelle en correcte service van de visums 9 stuks voor heel de groep. ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag maar is correct en snel door visumland gewijzigd. geweldig en snelle service volgende vragen we zeker bij jouw aan.
Bas de M.- 30 juli 2015

Goed bezig Kelly! Lekker vlot geregeld. Wij zijn tevreden, volgend jaar Amerika dan maken we weer gebruik van je service.
Sven M.- 30 juli 2015

Hartelijk dank voor de goede service, het vriendelijk en geduldig te woord staan aan de telefoon! Wij kunnen met een gerust hart op vakantie. Een aanrader voor ieder die een visum nodig heeft!
Bianca van der L.- 29 juli 2015

Ik raad iedereen deze site voor het aanvragen van een visum .. Snel, betrouwbaar en super simpel in te vullen.
Silvia en Linda.- 28 juli 2015

Dank u voor de snelle reactie. Dit is mijn eerste ervaring met Visumland en ik ben zeer tevreden. Gegevens worden nauwkeurig gecontroleerd en opvallende zaken worden getoetst. Dit geeft mijn een betrouwbaar gevoel. Verder vind ik de afwikkeling van dit proces snel en effectief en tot slot; ik zou deze Visumland zeer aanbevelen.
Cesar G.- 27 juli 2015

Super snel en correct behandelt zo zie ik het graag.
Dirk vd B.- 26 juli 2015

Super service bedankt.
Ciondra S.- 25 juli 2015

Nou tot zover is mijn ervaring prima. De site is overzichtelijk en leidt je snel door het invullen van het visum heen. Wat ik vooral fijn vind is dat de bestelde visa zo snel in mijn mailbox te vinden zijn. Complimenten dus…
Arnaud van der G.- 24 juli 2015

TOP-service! Ik was vergeten de aankomstdatum in te vullen, gemaild, is direct opgepakt en had het Visum binnen no-time binnen , met de juiste aankomstdatum zonder verdere kosten!
Petra P.- 24 juli 2015

Hartelijk dank voor de goede en snelle service. Duidelijke website, visum-aanvraag makkelijk online in te vullen. Neemt al met al niet meer als 5 minuten in beslag. Dezelfde dag via mail visum ontvangen. Vriendin had bij aanvraag verkeerde ingangsdatum ingevuld en bevestigd. Snel een mail achteraan gestuurd en zonder extra kosten is heeft ze de visum met juiste datum via mail ontvangen. TOP SERVICE!
Leon N.- 24 juli 2015

Wauw, wat een super site. Ik heb de visums middernacht aangevraagd en daarna kreeg ik ze per mail binnen. Helemaal geweldig!!!!!!
Funda La I.- 24 juli 2015

Super snelle service!
Vincent S.- 23 juli 2015

wij willen u even bedanken voor de snelle afwikkeling. mijn vrouwen ik zijn zeer tevreden, wij zullen onze vrienden en kennissen op de hoogte stellen van u site.
Jopie B.- 23 juli 2015

Bedank voor deze supersnel geregelde visum van turkije, had nooit gedacht dat het zo snel geregeld zou zijn.
Ruben R.- 22 juli 2015

Bedankt voor uw snelle en adequate service! Heel snel heb ik de documenten digitaal ontvangen! Top. Uw website is ook zeer gebruiksvriendelijk!
Poete R.- 22 juli 2015

Fantastisch! Snel & makkelijk! Gerust en met visums snel uitgeprint! Bedankt Visumland!
Fam. W.- 22 juli 2015

Bedankt voor de super snelle visum. Ik wist dat het snel kon maar zo snel had ik niet verwacht.
Hayat el B.- 22 juli 2015

Visum aangevraagd, kreeg direkt antwoord i.v.m. foutieve datum die ik had opgegeven, erg zorgvuldige manier van werken. Datum correct aangepast en binnen een korte tijd heb ik de twee visa binnen. Sneller kan niet. Dit scheelt ons een hele hoop tijd want als je dit op het vliegveld in Turkije moet doen, sta je heel lang in de rij te wachten. De volgende keer dus weer bij Visumland aanvragen.
Liesbeth en Marijn K.- 22 juli 2015

Hartelijk dank voor de snelle service!
Carla L.- 21 juli 2015

Supersnelle service en voor een goede prijs! Zeker aan te raden. Dank jullie wel!
Marielle van Z.- 21 juli 2015

Bedankt voor de snelle levering. Goeie duidelijke en makkelijke site. Helemaal top!! Ik had eerst ergens anders de visa besteld maar die kan niet leveren vanwege een zogenaamde storing. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug dus ben blij dat het ook anders kan.
Eric den N.- 21 juli 2015

Dank je hartelijk voor de telefonische uitleg, de snelle afhandeling en correcte behandeling! Een volgende keer doen wij wederom graag een beroep op je!
Edwin B.- 21 juli 2015

Perfect. Makkelijk, snel en goedkoop. Mijn dank hiervoor.
Arie V.- 21 juli 2015

Hoi: Ik ben erg blij en verbaast dat ik zo snel en makkelijk mijn visum kon krijgen. Als Buitenlanders had ik echt erg geen idee hoe zou ik mijn visum aanvragen, de reisbureau kon het niet voor mij aanvragen en ik had ook geen creditcard dus was ik bang dat ik kon nergens visum kon krijgen. Ik hoop dat visumland altijd zo makkelijk, erg duidelijk voor iedereen en goedkoop blijft. Heel erg bedankt.
Nilofar.- 21 juli 2015

Bedankt voor de snelle aanlevering! Het invullen was makkelijk.
Jacqueline P.- 21 juli 2015

Klink misschien over dreven maar vind deze site voor een visum echt super kijken aanvraag goed na en zijn super snel ga dan ook volgend jaar ook zeker hier weer een visum aan vragen van mijn krijgen ze zeker een 10+.
Wout V.- 21 juli 2015

Dank voor de snelle afwikkeling. Duidelijke site, betrouwbaar en efficient.
Hans van B.- 19 juli 2015

Een hele fijne ervaring, snelle afhandeling en veranderingen zijn geen probleem, mijn complimenten.
Jan de J.- 18 juli 2015

Bedankt voor de goede service! Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.
Will K.- 18 juli 2015

Mijn complimenten, dank voor de snelle service. Ga nu zeker met een goed gevoel op vakantie. Fijn weekend.
Stefan H.- 17 juli 2015

Goede evaring met aanvragen van mijn visum, deed zelf iets verkeerds en kreeg binnen 30 minuten reactie. Snel en correct ;-).
Melanie W.- 17 juli 2015

Super geregeld, vandaag 17-7-2015 2 visums aangevraagd en betaald met iDeal. Daarna snel digitaal aangeleverd in mijn mailbox. Transparante website, snelle service en maken waar wat ze zeggen. Heel belangrijk! Prijs/kwaliteit verhouding TOP!
Marco R.- 17 juli 2015

Hartelijk dank voor de snelle en correcte afhandeling. Dit zal ik bij iedereen aanprijzen!!!!
Henk K.- 17 juli 2015

Dank voor u service, na een middag ergeren aan het reisbureau die twee weken voor mijn vakantie verteld dat ik een visum moet aanvragen met bij hun een verwerktijd van 6 weken was ik onaangenaam verrast. Maar het moest maar via het consulaat of de ANWB. Met als resultaat ANWB lange procedure persoonlijk naar een van de het kantoren zonder garantie dat de visums er op tijd zouden zijn. Dan maar via het consulaat deze was heel duidelijk zij weten de regels ik kan het gewoon regelen als ik daar ik Turkije ben moet daar alleen naar een van de gesloten loketten of het consulaat ter plaatse zij moeten deze visums verstrekken omdat het is nog niet wettelijk is vastgelegd dat het niet meer mag in het land zelf. Dit lijkt mij een risico volle actie die ik liever niet aanga in mijn vakantie. Na het vlot kunnen vinden van de website met duidelijke en eenvoudige informatie en het simpel invullen van onze gegevens ben ik binnen enkele uren in het blije bezit van de nodige visums voor ons gezin. Dank u wel, deze vlotte afhandeling maakt dat onze vakantie al is begonnen.
Frank P.- 16 juli 2015

Snel, goedkoop, vertrouwd en eenvoudig. Erg bedankt.
Nuro A.- 15 juli 2015

Ik ben heel erg blij met de service die jullie mij hebben verleend. Door jullie is het allemaal op het laatste moment toch nog goed gekomen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan nu uitkijken naar een mooie vakantie! Echt een super service, op woensdag ochtend 9.45 me nieuwe document nummer doorgegeven en nog geen 15 min later kreeg ik het bericht dat mijn visum klaar lag! Geweldig.. nogmaals super bedankt voor alle moeite en de spoed die jullie voor mij erachter hebben gezet!!. Volgende keer zal ik mijn visum weer bij jullie halen!!
Mieke V.- 15 juli 2015

We hebben een reis geboekt naar Turkije. Voor ons de eerste keer. Nooit geweten dat je hier een visum voor nodig had. Dan ga je google en kom je uit bij visumland omdat deze het goedkoopste visum kon regelen. De site is geen wirwar van regels en verwijzingen. Hij is overzichtelijk en je kan direct ‘wat’ gegevens invoeren. Na 5 minuten had ik voor 4 personen een visumaanvraag ingediend. Ik was alleen vergeten de ingangsdatum in te vullen. Geen probleem want ik kreeg netjes direct een mailtje ‘of ik dit nog even kon doorgeven’ . Voor hetzelfde geldt sta je in Turkije met een onvolledig ingevuld visum. De snelheid van afhandelen is geweldig. Ik kan visumland van harte aanbevelen. Snel, meedenkend en goedkoop.
Arian van den H.- 15 juli 2015

Perfect geregeld zelfde avond binnen, uitgeprint en nu wachten tot de vakantie, bedankt.
Rudy van S.- 14 juli 2015

Voor onze vakantie heb ik de visa aangevraagd via Visumland. Het online invullen van de aanvraag was zeer eenvoudig en na de betaling duurde het nog geen 2 uur voordat ik de visa per email had ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service.
Ronald B.- 13 juli 2015

Zaterdagavond rond 23 uur besteld en zondagochtend rond 11 uur binnen. Echt een top service. Ook heel fijn dat een foutje in de aanvraag wordt hersteld met uitleg! Volgende keer vraag ik mijn VISA weer via jullie aan.
Elisah K.- 12 juli 2015

De visums waren snel na de aanvraag binnen wat een service.
Patrick T.- 12 juli 2015

Jeetje wat super zeg! Dat scheelt een heleboel stress. Super bedankt en ik ga heerlijk op vakantie.
Chantal van L.- 12 juli 2015

Bedankt voor de zeer snelle service. Zag op uw site dat u ivm een bedrijfsuitje niet dezelfde dag de VISA kon regelen. Er werd netjes gemeld dat ze dan de volgende dag geleverd zouden worden, dus vandaag op zondag. Toen ik wakker werd had ik ze al in mijn mail. Helemaal top, en voor een nette prijs. Heel erg bedankt.
Chris O.- 12 juli 2015

Vanmorgen aangevraagd en nu al uit de printer, ook in het weekend perfect. Hartelijk Dank.
Jenny F.- 12 juli 2015

Een paar uur na de aanvraag kwam ik erachter dat een visum nooit de letter o bevat maar dat het altijd het cijfer 0 is. Ik was een beetje in paniek en ging Visumland bellen om te vragen of dit nog aan te passen was. Die zeiden dat ze de visa al hadden gemaild en dat ze altijd foutjes er uit haalden automatisch. En toen ik keek hadden ze mijn paspoortnummer gewoon gecorrigeerd en was het helemaal perfect! Echt geweldig dat er wordt opgelet en dat ze de letter o veranderen in een 0 omdat ze weten dat de letter o nooit op een paspoort staat. Ik ben zo blij dat ik het bij jullie heb gekocht. Echt heel erg bedankt. Ik ga met een gerust hart op vakantie en zal mijn ouders jullie website doorgeven.
Fabian L.- 11 juli 2015

Binnen een kwartier onze 4 visums (na een telefoontje), heel erg blij mee omdat we een reis geboekt hadden die binnen 6 uur vertrok.
Saskia H.- 11 juli 2015

Super snel geregeld! Aanrader om je visum hier te regelen!
Franklin M.- 10 juli 2015

Zeer tevreden over de snelle reacties en de fijne service. Ik zal deze ervaring ook delen met familieleden die in september naar Turkije gaan.
Mimount A.- 9 juli 2015

Geweldige snelle service! Bedankt hoor!
Dharmawatie S.- 9 juli 2015

Bedankt weer voor de supersnelle service!!
Kim P.- 9 juli 2015

Helemaal top, was nog sneller dan verwacht.
Marjan R.- 9 juli 2015

Mijn ervaring met visumland is top, de aanvraag voor visums wordt snel en correct behandeld. Prettig dat de medewerkers de gegevens nakijken op foutjes!
Jennifer van de K.- 8 juli 2015

Jouw referenties zijn waar. Zeer snelle service. Ga zo door.
Familie W.- 8 juli 2015

Bedankt voor de prima service. Telefonisch goed te bereiken en zeer klantvriendelijk. s-Avonds aangevraagd en dezelfde avond de visa in de mailbox. Of dat snel is!! Visumland is wat mij betreft een echte aanrader.
Frans K.- 8 juli 2015

Hartelijk dank voor de goede en snelle service. Wij hebben de visa in goede orde ontvangen. De lage kosten waren een fijne bijkomstigheid.
Agnes R.- 7 juli 2015

Snel, behulpzaam, vriendelijk, deskundig, uitstekende service is mijn ervaring met Visumland, zeer aan te bevelen!
Hilje A.- 7 juli 2015

Bedankt voor de goede en snelle service! Ik heb de visa in goede orde ontvangen, bedankt!
Frank V.- 7 juli 2015

Beste medewerker van Visumland, Dank u voor de visum. Ik was vanmorgen bij de Turkse ambassade om een visum te halen en die verwezen me door naar de Turkse consulaat in Rotterdam. Ze konden mij geen zekerheid geven over een visum. Mensen hadden me gezegd dat ik ook online een visum kon aanvragen en binnen 24 uur een visum kon krijgen mits ik kon betalen met een creditkaart. Die heb ik niet. Ik kennissen bellen of zij een creditkaart hadden. Nee was hun antwoord. Ik zat in de zenuwen want ik had nog maar 20 uur om een visum te regelen. Ik weer achter de computer en toen kwam Visumland in mijn vizier. Op de gok heb ik de visum voor Turkije aangevraagd. De prijs viel me ook mee en de garantie werd mij gegeven dat bij aanvraag voor 22.00 uur je dezelfde dag je de visum kreeg. En ik kon betalen via Ideal. De uren duurden mij te lang. Ik vertrouwde het niet. Ik dacht: oh ik ben opgelicht, hup 21,90 armer. Eenmaal thuis zag ik op mijn mail mijn visum. Poeh, ik kan met een gerust hart naar Turkije en hoef niet in een ellelange rij te staan In Istanboel airport. Ik heb geen Facebook of Twitter. Wel zal ik mond op mond reclame maken. Bedankt.
Il J.- 6 juli 2015

Bedankt voor de snelle service.
Alex D.- 6 juli 2015

Een visum aanvragen was echter ingewikkelder dan het leek. Bovendien was het ook duur! Maar bij u vonden we een redelijke prijs en de virtuele service was super! Onze dank hiervoor en Visumland gaan wij zeker aanraden!
Neerisa S. en Mooradi R.- 6 juli 2015

Ik had per ongeluk het verkeerde e-mail adres ingevoerd bij de aanvraag. 1 mailtje naar Visumland en het was binnen de kortste keren voor elkaar. Dat noem ik service!
Anne de J.- 5 juli 2015

Zeer snelle levering van mijn 3 visums naar Turkije. Heb Kelly rond 19.30 gebeld en via de mail de visums aangevraagd en 2 uur later had ik ze opgestuurd gekregen via de mail. Perfecte service en kan het iedereen aanbevelen!
Johan K.- 5 juli 2015

Goede service voor een lage prijs. Binnen een paar uur kreeg ik mijn visa via de mail en dat zelfs op zondag! Nu kan ik met een ontspannen gevoel op vakantie. Super bedankt Visumland!
Maaike B.- 5 juli 2015

Ik heb vanmorgen gespeurd op internet waar je voor een leuke prijs je visa kan regelen voor Turkije. Heel veel sites berekenden de hoofdprijs; 25 Euro en meer. Tot ik op de site van visumland terechtkwam. Een goedkopere optie heb ik niet kunnen vinden en de service is perfect. Ik had ontzettend snel drie visa in mijn mailbox. Echt helemaal top en goed geregeld. Op naar Turkije.
Tarheel C.- 5 juli 2015

Heel erg bedankt voor de snelle service! Door het 2 keer fout ingevuld te hebben wat door Kelly keurig opgemerkt is en mij hierover benaderde had ik toch nog dezelfde middag alle 4 de visums in huis! Super!!! Nogmaals bedankt voor de oplettendheid, uitstekende en snelle service en inderdaad goedkoper dan anderen. Een aanrader voor iedereen!
Ellen K.- 3 juli 2015

Hallo Kelly, Bedankt voor de goede en betrouwbare service. Door je snelle handelen en je goede oplettendheid; door het zien van een foutje bij het in vullen van de aanvraag, en het daarop ons attenderen; heb je ons een vertrouwd gevoel gegeven en gaan we met een gerust hart op vakantie. Dankjewel.
Bianca F.- 2 juli 2015

Super snelle service erg gewaardeerd!! Beide keren ging mijn aanvraag erg vlot. Heel erg bedankt.
Done U.- 2 juli 2015

Heel erg bedankt voor snelle service ik had fout geldigheidsduur van het paspoort ingevuld. Hierover meteen gemaild en zelfde dag heb ik visum binnen. Super!!
Evlin K.- 2 juli 2015

Top! Bedankt voor de snelle afhandeling.
Peter J.- 2 juli 2015

Pas laat in de avond ons visum aangevraagd en een uur later al in de mailbox ontvangen. Top service!
Whitley van A.- 2 juli 2015

Erg snelle reactie! Heb mijn Esta ontvangen zelfs iets na 22:00 uur. Bedankt!
Emmanuel A.- 2 juli 2015

Visumland is, snel, niet duur en betrouwbaar!
Paul B.- 1 juli 2015

Meer ervaringen