Ervaringen januari t/m juni 2018 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van januari t/m juni 2018.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Bedankt voor de snelle, correcte en voordelige afhandeling voor de beide visa-aanvragen! Binnen een dag! Das echt toppie!! Bart - 26 juni 2018

Heel erg bedank voor snelle handeling van mijn visum echt top s avonds gevraag en de volgen dag in de mail. Jason - 21 juni 2018

super je website super snel super handig en super voordelig. Zal binnen mijn netwerk er ook andere attenderen. Peter - 20 juni 2018

Hartelijk bedankt voor de snelle verzending van onze visums; Hartelijk bedankt voor de snelle verzending van onze visums; s'avonds alles ingevuld, en de volgende morgen alles al netjes in de mailbox, super! Volgend jaar komen we zeker weer hier voor onze visums.netjes in de mailbox, super! Volgend jaar komen we zeker weer hier voor onze visums. Bea - 18 juni 2018

Graag wil ik je bedanken voor de goede hulp snel berichtgeving voor de aanvraag van de visums.Heel goed en netjes behandeld. Volgend jaar doe ik het weer bij jullie. Lucia - 18 juni 2018

Visum goed en snel geregeld,had ze binnen een dag binnen. Ook de prijs is goedkoper als bij de anderen. Cornelis - 13 juni 2018

Bedankt voor snelle afhandeling van de visum, ik vind visumland een betrouwbare site en de prijs is ook goedkoper dan de andere. yarzadah- 10 juni 2018

Bedankt voor de zeer snelle service. Arin - 5 juni 2018

Hartstikke bedankt voor de snelle service. We zullen zeer zeker aan andere mensen Visumland doorgeven om bij jullie een visum op te vragen. Marco - 5 juni 2018

Hartstikke bedankt voor de snelle service. We zullen zeer zeker aan andere mensen Visumland doorgeven om bij jullie een visum op te vragen. Marco - 5 juni 2018

Weer tevreden over de snelle afhandeling&. Tot volgend jaar visumland. Johan - 3 juni 2018

Hartstikke bedankt voor de onwijs snelle service. Voortaan zal ik het hier vandaan kopen. Natashja - 30 mei 2018

hartelijk bedankt voor het snelle verzorgen van de Visum. Frits & Eunice - 27 mei 2018

Duidelijk, snel en aanzienlijk gemakkelijker en sneller indien je dit zelf moet organiseren. Voor herhaling vatbaar! Sabine - 25 mei 2018

Hartelijk dank,voor de voorspoedige service.Ging supersnel en fijn geholpen! Julie - 23 mei 2018

Heel erg bedankt voor de snelle af hadeling van ons visum .echt top we zijn er erg blij mee. Peter - 22 mei 2018

Wat fijn dat het zo snel geregeld is! Heel veel dank! Angelique - 16 mei 2018

Zeer tevreden, snel onze visums ontvangen. Een aanrader! Sara - 14 mei 2018

Heel snel, goed en niet duur. zeer positief dus. Monique - 11 mei 2018

Heel erg bedenkt ben zeer tevreden over jullie Service ik raad elke x jullie aan iedereen aan die me vragen... Diana - 7 mei 2018

Hartelijk dank voor de zeer snelle service. Snel geregeld. Ron - 3 mei 2018

Jullie leveren voortreffelijk werk! Ik heb telefonisch contact gehad I.v.m. een onduidelijkheid voor mij. Kreeg een vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Visa ook binnen 24 uur binnen. Heel prettig geregeld!👌🏽 Jacqueline - 29 april 2018

Dank voor de vlotte afhandeling van het visum. Het blijft altijd spannend om zoiets te moeten regelen, maar de visa heb ik netjes uitgeprint voor mij liggen. Lydia - 28 april 2018

Hartelijk dank voor de snelle service. Ik had niet verwacht dat ik mijn visums al zo snel zou ontvangen! Nathalia - 26 april 2018

Niet alleen had Visumland de scherpste prijs, maar ik was ook nog eens zeer aangenaam verrast dat ik binnen 'no time' de ESTA vergunning via de mail binnen had. Het aanvraagformulier is duidelijk, de site is overzichtelijk, kortom niets staat je in de weg om veilig en snel een aanvraag te doen. Eric - 24 april 2018

Ontzettend bedankt voor de hele snelle reactie en de oplettendheid van de juiste gegevens!! Cher - 19 april 2018

Heel erg bedankt voor de snelle service! Binnen een dag geregeld! Sijja en Karolien - 15 april 2018

Graag wil ik een reactie geven op de geweldige en correct snelle manier van het verstrekken van een visum voor Turkije. Aad - 12 april 2018

Ben erg onder de indruk van jullie service. Binnen 24 uur alles afgehandeld. Super! Was wat huiverig en hoopte maar dat dit betrouwbaar was. Moet nog afwachten of ik door de Turkse douane kom. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Hartelijk dank! Nadia - 11 april 2018

Ik ben super tevreden met de snelle service van Visumland, ik heb snel de Esta ontvangen. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De Esta kost bij Visumland stuk lager dan bij de concurrent (waar je ook nog met creditcard moet betalen). De Esta voor mijn kinderen ga ik ook gelijk aanvragen, bedankt Visumland! Vanier - 6 april 2018

Visumland is goedkoop, snelle reactie op mijn mails/vragen en de visa na betaling al binnen een dag binnen. Top geregeld !!! Radjin - 6 april 2018

Ik had vorig jaar ook een visum bij je aangevraagd. Dit was mij zo goed bevallen dus van daar dat ik het nu weer heb gedaan. Bedankt voor je super snelle afhandeling en tot de volgende keer maar weer. Louis - 4 april 2018

Ik ben uitermate tevreden over jullie vlotte service! Prijs kwaliteit verhouding de beste! Een welgemeende dank u wel! Habiba - 4 april 2018

Visumland heeft ons uitstekend geholpen met het regelen van een visum voor een andere nationaliteit. Goede klantenservice, snelle levering en erg behulpzaam! Wij zullen zeker vaker gebruik maken van visumland.nl en raden dat anderen ook aan! Moska - 3 april 2018

SUPERVEEL dank voor de snelle en goede service! Top! We zijn er enorm mee geholpen. Jidske - 1 april 2018

Bedankt voor de aanvragen. Wat een fijne dienst leveren jullie! Ik ben zeer tevreden. Faiza - 26 maart 2018

Voor mijn reis naar de VS had ik een ESTA nodig. De website waar ik de vliegtickets kocht gaf mij automatisch een link naar een website waar ik dit kon aanvragen. Bedrag: rond de 40,00 euro. Terwijl ik daar braaf mijn gegevens invulde, bedacht ik ineens: "He, wie weet zijn er meer aanbieders en kan het goedkoper!". En ja hoor, via Google kwam ik bij Visumland. Wat bleek? Het kon al voor 21,90! Niet alleen veel goedkoper, maar het ging ook nog eens razendsnel en de contactpersoon, Kelly, was ontzettend aardig en attent. Voor een ESTA raad ik daarom iedereen Visumland aan. Goedkoop en hartstikke goed! Rene - 24 maart 2018

Vandaag voor de 2e maal gebruik van Visumland gemaakt. Wederom supersnelle service en ze denkt echt mee. Ik had in het documentnummer van mijn dochter een cijfer te weinig opgegeven en werd daar direct attent op gemaakt. Echt top. Kan dit iedereen aanraden. Snel, accuraat en betrouwbaar. Jan - 23 maart 2018

Ik ervaar de medewerkers van visumland zeer vriendelijk en aardig. Ze reageren zeer snel en denken met je mee. Ik zou iedereen aanraden om via visumland visum aan te vragen. Hartelijk dank VISUMLAND! Narges - 13 maart 2018

zondag avond kwam ik er achter dat ik mijn esta nog niet had aangevraagd... dus meteen gedaan! dankzij visumland dezelfde avond nog mijn visa binnen. ik weet niet wat kelly d'r salaris is maar ze verdient meer!!!!! top service ;). Niels - 12 maart 2018

Gemakkelijk vanuit je luie stoel visa aanvragen. Visumland hanteert zeer snelle service. Ga hier zeker vaker gebruik van maken. Binnenkort gaan we met 8 personen naar Turkije en ik zal de visa dan ook zeker weer bij Visumland aanvragen. Er zijn vele aanbieders, maar Visumland is in ieder geval een snelle en betrouwbare aanbieder gebleken. Ook de prijs is goed. Jan - 5 maart 2018

Dank u wel voor de geweldige service ! vanmiddag een visum aangevraagd via Visumland, en binnen 24 uur al binnen via de mail. Geweldig!! Dit kan ik iedereen aanraden om via deze website een visum aan te vragen! Demaro - 4 maart 2018

Top service 2 estas aangevraagd en snel al de goed gekeurd estas terug top service Marie louise - 27 februari 2018

Wat een snelle reactie! Harstikke bedankt, ondanks dat ik nog een paar fouten had gemaakt. Echt top! Jadiel - 27 februari 2018

Wat een snelle reactie op mijn visumaanvraag! Binnen 24 uur stond het visum al in mijn computer. Hartelijk dank. Anneroos - 25 februari 2018

Ik heb mijn ESTA aangevraagd via de website van visumland. De volgende dag heb ik mijn ESTA goedgekeurd ontvangen. Ik had zelf een foutje gemaakt bij het invullen maar dit is aangepast voor mij en ook kreeg ik dit door voor een volgende keer. Ik ben zeer tevreden over visumland en kan dit een ieder aanraden! Queeny - 22 februari 2018

Goedemorgen wil uiteraard reactie achterlaten zeer goede en snelle afhandeling en zeer tevreden over antwoorden op vragen per mail die ook nog eens snel worden beantwoord helemaal super voor mensen die voor de eerste keer gaan nogmaals bedankt. Jarno - 22 februari 2018

het gaat wel erg snel bij jullie. en alles netjes geregeld een pluim en een 10 b.v.d Leo - 20 februari 2018

Wat een snelle reactie en afhandeling. Bedankt en toppie👍. Attie - 19 februari 2018

Hallo ik ben zeer tevreden over mijn afhandeling van visum land ik raad het iedereen aan hier een visum / esta aan te vragen Brian - 16 februari 2018

Wat een snelle afhandeling. Toppie 👍. Heel hartelijk bedankt. Stella - 14 februari 2018

Hierbij mijn feedback: Zeer snelle afhandeling en bovendien erg klantvriendelijk! Mocht je iets zijn vergeten, dan krijg je een vriendelijk mailtje terug met de vraag of je een en ander zou willen aanvullen/regelen. Daarna wordt je aanvraag alsnog zeer snel geregeld. Malika - 14 februari 2018

Snel je ESTA geregeld, zelfs op zondagavond! Prima service. Rogier - 11 februari 2018

Bedankt voor de goede service! Pascal - 11 februari 2018

Dank u voor deze razendsnelle afhandeling. Verbaast mij zelfs dat het zo snel kan. Frank - 6 februari 2018

Binnen 24 uur de Esta binnen zoals Visumland belooft. Een aanrader voor elke vakantieganger naar de Verenigde Staten !!! Formulier snel en makkelijk in te vullen en als iets niet correct is ingevuld een mailtje van Visumland om aanpassing te mogen doen. Chapeau ik ben zeer tevreden en zal, wanneer nodig, graag van hun diensten gebruik blijven maken. Hedy - 4 februari 2018

Met visumland is het altijd super goed geregeld. Ik heb in de avond gemailed omdat ik vrij snel een ESTA moest aanvragen, gezien mijn vorige verlopen was. Ook had ik enkele vragen over punten die mij niet duidelijk waren. Zij reageerden super snel, en de volgende dag was het al geregeld. Absoluut een aanrader voor iedereen die een Esta wil aanvragen, totale ontzorging! Abdelwahed- 3 februari 2018

Hartelijk dank voor de snelle levering van de 4 aangevraagde esta s. Top gedaan. Vinay - 2 februari 2018

Bedankt voor je mail en voor de nodige aanpassing! Mijn ervaring op de site was makkelijk en snel geregeld, top! Daan - 25 januari 2018

Mijn ervaring is positief, goede communicatie en een snelle verwerking. Bedankt! Stephane - 25 januari 2018

Bedankt voor de zeer snelle correcte afhandeling van de aanvraag. Ook toen ik je belde met een vraag, kreeg ik meteen contact en een antwoord, bedankt! Ga zeker opnieuw gebruik maken van jouw diensten. Christa - 25 januari 2018

Dankjewel voor deze supersnelle handeling! Heeeel erg veel dank! Beatrijs - 15 januari 2018

Vandaag via Visumland de Estas aangevraagd voor mijn echtgenote en zoon, ging supersnel, duidelijke vragenlijst en de digitale versie kwam een paar uur later al binnen.....Ik geef ze een 10 !! Bob - 7 januari 2018


Ervaringen januari t/m juni 2018
Ervaringen juli t/m december 2017
Ervaringen januari t/m juni 2017
Ervaringen juli t/m december 2016
Ervaringen januari t/m juni 2016
Ervaringen juli t/m december 2015
Ervaringen januari t/m juni 2015